lamqta.comОвен Днес и на Вас , самите, няма да Ви

...
lamqta.comОвен Днес и на Вас , самите, няма да Ви
Коментари Харесай

Близнаци: Отнасяйте се критично към себе си и своите достижения

lamqta.com

Овен
Днес и на Вас, самите, няма да Ви е ясно, какво желаете от своя обичан човек. Освен това няма да знаете и какво може да очаквате от него, и всяко негово деяние или реакция на неговите дейности, ще провокира у Вас единствено негативни страсти. Постарайте се просто нищо да не очаквате - по този начин (може би) ще бъде по- елементарно... 

 
Телец
В никакъв случай не би трябвало да се съмнявате в своите качества! В препълнения Ви график няма място за подозрение. Освен това те са изцяло неоснователни. Вие освен ще можете мигновено да разгледате евентуалните проблеми и спорове, само че ще съумеете и да покажете метод за тяхното разрешаване. Дошло е време да излезете от сянката, и да застанете в светлината на прожекторите. Човекът, който Ви се възхищава, изчаква момента, когато ще постигнете своето и ще дарите на обстановката своето неповторимо обаяние.

Близнаци
Отнасяйте се сериозно към себе си и своите постижения: в случай че бъдете прекомерно самонадеяни, безусловно ще се намерят хора, които ще се опитат да Ви натрият носа и операциите им може да се окажат много мъчителни. Не би било зле да се подготвите за разнородни инспекции, да въведете ред в работата си, документите и сметките. Не са желателни прояви на автентичност и чудатост. Ако за Вас е значимо да запазите разположението на обкръжаващите, демонстрирайте почитание към традициите и общоприетите правила. Налага се да вземете значими решения, отнасящи се до персоналния Ви живот. От изводите, до които ще стигнете през днешния ден, зависи по-нататъшното развиване на връзките ви.

Рак
За Вашия знак през днешния ден най- продуктивното време е началото на деня. Затова с всичко наложително оптайте да се справите, до момента в който е още рано.След това си направете проект, по какъв начин ще прекарате вечерта и най- към този момент къде. Не мислете за работата, тъй като в случай че оцените „ мащаба на бедствието ”, няма да сте удовлетворени от свършеното. И не се ядосвайте със свекървата или тъщата - те са належащо зло...

Лъв
Защо мислите, че би трябвало да почакате, до момента в който някой различен подмести нещата от мъртва точка? Започвайте да действате сами, и разширявайте кръга на своето другарство. Влизайте в Интернет, звънете по телефона и правете всичко, от което би излязло нещо ново. Ако индивидът на другата страна на телефонния проводник с нещо Ви тормози, може да преминете на другарство чрез електронната поща. Може би ще стимулирате своята креативност и ще измислите нов метод за привличане вниманието на събеседника си. Събудете възприятията му за горделивост и блаженство.

Дева
Вашият знак е прочут със невзискателност, разсъдителност и мистериозност и по тази причина в случай че Ви поверят някаква загадка, към нейното предпазване се отнасяте прекомерно съществено. Това придобива още по-голяма новост, изключително в случай че самите Вие доверявате загадка някому. Само че в сегашния миг сте се оказали в неприятна за себе си обстановка - би трябвало да кажете на някого за нещо, което в никакъв случай в живота си не сте мислили, че ще извършите.Има единствено едно нещо, което е уместно да извършите, а в глъбините на душата си сте уверени, че точно това е правилния ход.

Везни
Разбирате, че е пристигнало време за промени, и чувствате, че първото нещо, от което би трябвало да се откажете - това са старите връзки. Да, нещата стоят тъкмо по този начин! Хората, с които общуването до скоро е било забавно и потребно, в този момент Ви пречат да се движите напред, да се развивате и да растете. Действайте обмислено( въпреки че това не е доста особено за Вас). По-добре е да се разделите като другари, в сравнение с като врагове. От друга страна, напълно не значи, че би трябвало да късате безусловно всички връзки. Например в случай че през днешния ден се скарате с индивида, който обичате, и с който виждате своето бъдеще, не се водете от непотребна горделивост, а направете първата крачка за оправяне на връзките. Не чакайте удобно стичане на събитията, тъй като това може и да не стане прекомерно скоро.

Скорпион
Ревност ще Ви изтезава през целия ден. Непрекъснато ще Ви се коства, че в случай че Вашият обичан човек не Ви изневерява, то напълно скоро ще го направи. Това възприятие е провокирано от обстоятелството, че не му се доверявате, не сте уверени в себе си, или пък разполагате с куп неопровержими доказателства. Може пък и да няма защо да се вълнувате толкоз?...

Стрелец
По стичане на събитията или с помощта на личния Ви избор, може да се окажете в странна компания или на ненадейно място. В същото време ще се стремите към контакт със съидейници. Ще Ви притегля не толкоз осъществяването на съответни общи задания, колкото вътрешното чувство за духовно и интелектуално единение с хора, които са Ви симпатични. Даже и всичко от дълго време да Ви е готово, Непосредствения старт на публично ново начинание ( изключително в случай че е автентично и (или ) пробно, би трябвало да отложите за по-подходящ миг.

Козирог
Налага се да бъдете доста търпеливи: през днешния ден спънки и затруднения са възмофни безусловно във всички сфери на живота. Особено внимание изискват финансовите действия. Ще е по-разумно да отложите замислените разноски, с цел да отложите появяването на дупки в бюджета. Търудностите няма да се отразят на Вашето въодушевление и ще съумеете да не допуснете нито неприятно въодушевление, нито незаинтересованост. Ще сте подготвени да се притечете на помощ на всеки, който има потребност, или е попаднал в комплицирана обстановка. Денят е подобаващ за подготовка за образуване на някакво събитие или фамилно празненство.

Водолей
Нещо е на път да се случи, и Вие чудесно знаете това. Възможно е, да е извънредно време, с цел да определите среща на индивида, по който от много от дълго време въздишате и да си изясните, дали и двамата сте подготвени, да изведете връзките си на ново равнище. Последното, направено от Вас предложение е изцяло допустимо да бъде признато. Или да е била получена и утвърдена Вашата кандидатура.... Убедете се, че сте подготвени за огромна изненада в живота си. Не поемайте прекалено много отговорности, защото доста скоро няма да сте господари на личното си време....

Риби
Денят е обвързван със съществени фамилни проблеми, разрешаването на които ще отнеме много време. Грижите и суетата дразнат, само че пък резултатите се оказват изцяло почтени. Помнете, че тъкмо във Вашата глава през днешния ден ще се появят най-хубавите хрумвания, и че точно Вие сте в положение да дадете на индивида, изпаднал в сложна обстановка, фактически потребен съвет. Вероятността за нови запознанства е огромна, само че надали през този започващите връзки ще прераснат в нещо съществено. Вие ще се стремите единствено към прелестно другарство, без да желаете да се потопите в изобилието от усеща. Флиртувайте, само че не давайте каквито и да било обещания.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:

Лъжа 1: "Италиански духовник умря, откакто отстъпи респиратора си на по-млад пациент " - Манипулация в търсене на сензация . Оказа се, че 72-годишният пасторът дълги години е страдал от тежко заболяване и просто отказал машинката, тъй като я мразел. (истината виж тук https://petel.bg/BBS--Falshiva-novina-e--che-pastor-v-Italiya-e-pochinal--sled-kato-dal-respiratora-si-na-po-mlad-chovek__359373)

Лъжа 2 "Масови гробове за жертви на COVID-19 на остров Харт в Ню Йорк ". Манипулация . Всъщност, остров Харт от век и половина е обичайното място за безконечен покой на нюйоркчаните, чиито близки не са открити или не са се погрижели за своите мъртъвци. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--V-Nyu-York-ne-pogrebvat-v-masovi-grobove-pochinalite-ot-koronavirus--Poredna-manipulatsiya-e-__359712)

Лъжа 3 " 5000 медицински сестри умряли в Италия " . Абсолютно подправена вест, както и фотосите с ковчезите в Италия, които се оказаха от нещастието с потъналия през 2015 година транспортен съд със 700 бежанци от Либия в Лампедуза. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--5000-meditsinski-sestri-ne-sa-pochinali-v-Italiya-ot-koronavirus--BNR-se-izvinyava-za-nevyarnata-informatsiya__358574)

Лъжа 4 "Швеция се насочва към злополука ". Швеция не се насочва към злополука. (Истината виж тук https://petel.bg/SHvetsiya-prodalzhava-s-liberalniya-podhod-kam-koronavirusa--Kakvo-shhe-stane--ako-se-spravi-po-dobre-ot-ostanalite--__360254)

Лъжа 5 "Източна Европа се оправя по-добре от Западна с ковид ". Политическа операция на локалните държавни управления, с цел да натрупат рейтинг. Просто източноевропейските страни са с по-слаби здравни системи и по-слаба организация и вършат по-малко проби (Истината виж тук https://petel.bg/Zapadnite-medii-zapochnaha-da-razkrivat-istinata--Iztochna-Evropa---nyama-testove--ima-tsenzura-i-izkusheniya-za-diktatura__358072)

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР