lamqta.comОвен Денят обещава да стане приятен за вас. Чак до

...
lamqta.comОвен Денят обещава да стане приятен за вас. Чак до
Коментари Харесай

Денят обещава да стане приятен, но само за три зодии

lamqta.com

Овен
Денят дава обещание да стане прелестен за вас. Чак до среднощ ще се резервира вероятността за сполучливи и обнадеждаващи събития. Вечерта е най-подходящото време за започване на нова работа, а дори и за демонстриране на личните гении. През тази част от денонощието ще имате мечтаната независимост, даваща Ви опция да отидете, където желаете. Именно в края на деня ще имате опция да се свържете с другари и съидейници, както и да се заемете със своето обучение или забавна интелектуална работа. Сутринта – в противен случай: би трябвало да се концентрирайте над кариерата, службата, а също и над отговорностите. 

 
Телец
От доста от дълго време се учите да казвате „ Не ”, само че от време на време извънредно Ви се желае да махнете с ръка и да дадете някому всичко, за което помоли. Проблемът е в това, че съвсем всички, които са към Вас, в този момент са изцяло съгласни с това. Изглежда е пристигнало време да предприемете решителни ограничения. Опитайте се да поговорите искрено с някого. Придържайте се към безпристрастен звук и поискайте съвет от по-опитни хора.

Близнаци
Днес на Вашия обичан човек му следва да Ви помогне в някаква не лека работа и той сполучливо ще се оправи с тази не лека задача. А триумфът ще бъде толкоз пагубен, че за Вас ще остане единствено опцията да се удивлявате в бързината му на намиране на решения.

Рак
Голямо ще бъде през днешния ден желанието на Вашия обичан човек да се хареса на Вашите родственици и близки. Дори и да има реализирани някакви резултати в дадената област, те изрично няма да я устройват. Постарайте се да насочите силата му в спокойно русло, тъй като другояче загубите са неизбежни.

Лъв
Днес ще се наложи да ревнувате своя обичан човек и дори не от тв приемника или заниманието му, а от напълно жив човек, задоволително прелъстителен и приветлив. Затова бъдете подготвени, че ще Ви раздрусат мощни усеща, само че не изключително приятни, сетли и чисти.

Дева
Само с помощта на рядката си въздържаност и също толкоз неповторимия самоконтрол, релативно умерено се справяте с неприятностите, които като че ли Ви засипват. Трябва да продължите придвижването напред, дори и в случай че по пътя Ви зародят загради и компликации. Днес звездите Ви ревизират за издръжливист и надеждност, и се постарайте, да докажете, че сте почтени. Ще се наложи освен да решавате личните си проблеми, само че и да подкрепяте околните си. През днешния ден ще бъдете по-внимателни слушатели и ненадминати съветници. Благодарение на своето умеене да разбирате хората и да им съчувствате, ще извършите деня по-лек и прелестен за тези, които са Ви скъпи.

Везни
Бъдете извънредно деликатни в диалозите! Днес несъзнателно може да издадете непозната загадка, или инцидентно да разпространите информация, която не е предопределена за заобикалящите Ви. Бъдете сдържани и в отрицателните оценки - зарад тях може да се скапват връзките Ви с авторитетни хора. Добре би се отразили освен на настроението, само че и на самочувствието времето, прекарано в уединение. Поради намаления си витален капацитет, през днешния ден сте уязвими за отрицателни въздействия. Опитайте, да се изолирате от тях,

Скорпион
На това, по какъв начин ще се развиват събитията през днешния ден, не малко, а дори доста огромно въздействие ще окажат от дълго време отминали дни. Тъй като предишното все- отново не може да измененията, протичането на днешния ден в границите на Вашите проекти напълно няма да е допустимо.

Стрелец
Посветете този ден в правенето на проекти: на околните дни, не днешната вечер и на далечното бъдеще. Може да планирате и самото сформиране на проектите, в случай че желаете по-късно всичко, което замисляте, да може да реализирате сполучливо. Защо тогава да не замислите повече неща? Вечверта прекратете планирането и преминете към реализация на това, което към този момент сте замислили, изключително в случай че се касае за вечеря с някого.

Козирог
Днес ще си дадете сметка, че нещата са тръгнали обратно. Това ще се отнася както за Вашата работа, по този начин и за персоналния Ви живот. Така че бъдете внимателни и деликатно следете за това, което е значимо за Вас. А когато можете на 100 % да разберете какво, по какъв начин и за какво става, преминете към дейни дейности и оправете нещата. Животът на върха може да бъде много уединен, само че пък е чудесно място човек да изрича своето мнение. Ако приказваме по същина, целият Ви живот е учреден на способността Ви да водите договаряния. Малко отстъпвате, малко Ви остъпват, и постигате взаимоизгодно съглашателство. Днес един от договарянията, които водите, ще изгуби баланс. Ако Ви се коства, че жертвате прекомерно доста, надигнете глас.

Водолей
Днес ще Ви се стори, че това, с което се занимавате дружно със своя обичан човек от толкоз дни, е задоволително скучно, и сатова се постанова да измислите нещо ново, радващо и забавно, и то - желателно дружно, с цел да можете по-късно дружно да се радвате.

Риби
Има висшестояща фигура, която провокира у Вас злост? Днес няма да се наложи, да се срещате с този човек. Той може и по-нататък да Ви работи на нервите, само че това ще стане единствено при положение, че му позволите. А не му позволявайте! Вземете си почивен ден и се насладете на компанията на хората, които обичате, а по-късно се върнете на работа с радикално променено отношение. Щом на другите това е по силите, значи и Вие можете.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР