lamqta.comОвен Безизходни ситуации няма . Има само неприятни изходи и

...
lamqta.comОвен Безизходни ситуации няма . Има само неприятни изходи и
Коментари Харесай

Хороскоп за две зодии в понеделник: Безизходни ситуации няма. Животът ще става все по-хубав

lamqta.com

Овен
Безизходни обстановки няма. Има единствено неприятни изходи и решения. Както се споделя в националния фолклор, дори и да са те изяли, отново имаш два изхода. Вашата задача през днешния ден е, да намерите най- малко неприятния излаз от създалата се еитуация за Вас и Вашия обичан човек. Бъдете сигурни, че подобен излаз има! 

 
Телец
Не се опасявайте да измененията кръга си на другарство: новите запознанства ще се окажат рядко забавни и сполучливи. Може да стартирате всевъзможни взаимни планове, да обсъждате условия за съдействие, да се заемате с нещо ново, изискващо креативен метод. Колкото по-значими са Вашите цели и по-сложно тяхното другарство, толкоз по-добре. Даже и не се опитвайте, да се задоволявате с малко. Представителите на противоположния пол няма да останат равнодушни пред Вашето омагьосване. Само че комплиментите и знаците на внимание не би трябвало да Ви карат да забравяте за здравия разсъдък. Нови сантиментални връзки през днешния ден могат да стартират единствено тези от вас, които нямат никакви отговорности.

Близнаци
Днес е извънредно подобаващ ден, с цел да споделите със своя обичан човек своите ползи и пристрастия. Именно през днешния ден е най-голяма вероятността, той да ги показа, и те да станат и негови пристрастия. Утре може да стане по-сложно....

Рак
Не е изключено домашните работи да ангажират огромна част от Вашето време. Но да се посветите напълно на дома си и на фамилията, все-пак надали ще испеете, и по тази причина е най-добре да се помирите с този факт. Постарайте се да съставите своя проект за деня по този начин, че в него да има място за решение и на частни проблеми. През този ден може да бъде изнесено значимо решение по отношение на Ваши недвижими парцели, наставнически права или фамилен статус.

Лъв
Неотдавна са Ви се струпали толкоз доста спомагателни отговорности, и то не от най-леките. Помните ли възприятието, че в никакъв случай няма да може да се справите с това задължение? Погледнете обстановката в този момент! Впечатлението е, че сте се занимавали с сходни неща цялостен живот. Много ще е прелестно да се радвате на следващия си триумф и да се убеждавате в новите си умения. Но преди да се хванете със идната комплицирана задача, отдъхнете си малко, и прекарайте времето си с човек, който Ви е прелестен и е значим за Вас. Отпразнувайте както би трябвало това, че животът Ви е прелестен и ще става още по-хубав!

Дева
Най-хубавото от изкуствата - киното, през днешния ден ще работи за Вас. По-интелектуални развлечения също се одобряват, само че най- към този момент би Ви се харесала забавна комедия в компанията на 2 бутилки пенлива и студена бира и няколко пакетчета чипс. Приятната компания на индивида, с който напълно няма да е наложително да подържате диалог от самото начало, ще направи прекараното време напълно хармонично.

Везни
Даже и да Ви се коства, че Вашия обичан човек изцяло е изгубил бдителността си, не би трябвало да се пробвате да го излъжете или надхитрите. Тайното, по този начин или другояче, все в миналото ще стане очевидно, и Вие с стеснение ще си спомняте този ден. Всяка несправедливост ще трансформира вашите връзки единствено към по-лошо.

Скорпион
Не форсирайте през днешния ден събитията в персоналния си живот, даже това прекомерно доста да Ви се желае. Постарайте се за на никое място да не бързате, умерено да плувате по течението и да се наслаждавата на всички удоволствия на живота, които може да Ви даде той този ден, а също и Вашият обичан човек.

Стрелец
Убедете се в това, че тъкмо знете, къде звършва другарството и стартира любовта. Днес ще Ви бъде доста елементарно да прекрачите тази граница както към едната, по този начин и към другата страна. Трябва тъкмо да знаете какво вършиме и какво Ви е нужно, другояче всичко може да приключи по най-неприятния за Вас метод.

Козирог
Събитията на деня като че ли са оцветени в много мрачни тонове, само че Вие добре разбирате, че това, по този начин да се каже, е „ последното издихание ” на проблем, почнал в далечното минало и бил решен в недалечното минало. Просто преживейте този ден, като не позволявате на който и да било да Ви изкара от равновесие и да Ви предизвика за недомислени действия. Скоро ще се почувствате доста по-добре. Имайте поради, че през днешния ден е по-добре да не водите задушевни диалози, а да се постараете да си намерите някакво забавно занятие.

Водолей
Днес и в мозъка и в сърцето Ви са околните другари и обичаните Ви хора, които сега са надалеч от Вас. Може да възникне ентусиазъм да се облечете и да се отправите на път. Това е още по-актуално, в случай че има да отпразнувате нещо! Още повече цялото управление във Ващата компания е извънредно предостатъчно от работата Ви. Просто не забравяйте, че един или няколко индивида ще изискат да се причислят към Вас. Отпуснете се: предлагането да се причислят към Вас напълно не се равнява на предлагането на ръката и сърцето!

Риби
Обърнете внимание на индивида, който от дълго време е влюбен във Вас. Може би си коства да го дарите освен с вежлива узмивка, само че и с освен това? Ако той фактически заслужава, Вие ще го разберете, а това може да се смята за рожден ден на нова обич.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` з
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР