lamqta.comОвен Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните

...
lamqta.comОвен Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя! Бъдете готови за изпитания

lamqta.com

Овен
Бъдете подготвени на това, Вашите достижения, както и привичните Ви способи на работа, да бъдат подложени на подозрения. Този ден ще изисква от Вас умеене умерено да приемате рецензия, да зашитавате своята позиция с добре измислени причини, да анализирате непознатите неточности, както и да си вършиме от всичко това верни заключения. От позиция на персоналните връзки, денят се подрежда напълно сполучливо и Ви дава опция да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора. Възможни са приятни сърпрайзи, а не са изключени и непредвидени любовни самопризнания, редом с забавни запознанства. 

  ``
реклама
Телец
Днес ще Ви е много мъчно да запазите успокоение – този ден е обвързван с внезапно нарастване на количеството на раздразняващите фактори. И работата е освен в неподходящите условия, само че и в хората, на които, наподобява, доставя наслаждение да Ви нервират. Старайте се, да не влизате в разногласия със странични хора, както и да не се обиждате на околните си – това е единственият метод да избегнете нервното претоварване и напрежението. Ако позволите да Ви предизвикат, целият ден ще пропадне: прекарванията и неприятните размисли няма да Ви разрешат да се концентрирайте на нещо потребно.

Близнаци
Струва Ви се, че можете да постигнете всяка сложена цел, само че за жалост този оптимизъм е лишен от учредения. Бъдете подготвени за поява на спънки по Вашия път, и не разчитайте, че шанса ще бъде с Вас през целия ден. Ако разчитате на личните си сили, ще избегнете напразните илюзии и горчивите разочарования. Лесно се разбирате с връстниците си, само че с представителите на другите генерации не постоянно намирате общ език. Ако сте влюбени, ще изпитате наслаждение от общуването, единствено в случай че отложите разискването на сериозните въпроси, касаещи общото бъдеще. Обръщайте внимание на дребните наслади и търсете източник на положителни страсти във всичко, което Ви заобикаля.

Рак
Ще получите забавно предложение, с приемането на което ще измененията своя живот в позитивна посока. Този ден е по-скоро обвързван с професионални триумфи, в сравнение с със значими събития от персонален темперамент, само че поддръжката на звездите ще чувствате постоянно. Може да деянията самодейност и да измененията нещо в деловите и фамилни връзки. Това е доста подобаващ ден за всевъзможни договаряния и срещи. Лесно ще намерите съидейници и бързо ще убеждавате тези, които се придържат към друга позиция. Обсъждайки своя бизнес-проект с авторитетен човек, ще се сдобиете със заинтересуван настойник.

Лъв
Денят е удобен за отдих и отдалечаване от ежедневните проблеми. Ще Ви се появи предпочитание да се скриете от хората и да се усамотите. В работата ще можете да постигнете триумфи, в случай че действате планувано. Днес сте изпълнени с сила, доста сте дейни и може да поемете доста и разнородни задания. Старайте се, да не се преуморявате и си оставете време за отдих. В персоналните връзки всичко ще се подрежда удачно. Вероятни са нови запознанства.

Дева
Днес на Вашия обичан човек ще бъде мъчно да се концентрира върху този или оня развой, защото непрестанно ще го отвличат радостни, или в противен случай - безрадостни мисли за Вас. Постарайте се да извършите всичко допустимо, с цел да се изпарите от неговите стремежи въпреки и за един ден.

Везни
Доста ясно ще чувствате през днешния ден всяко придвижване на душата на своя обичан човек. И по тази причина в случай че му е тъжно, самотно и зле, и във Вашата душа ще се случва нещо сходно. Остава единствено да се надявате, че той през целия ден ще се усеща удовлетворен и благополучен от своя живот.

Скорпион
Сърцето и тялото Ви са в 21 век, само че някои Ваши страсти са изостанали в предишното. Доставете си забрадка за разчистване и колкото се може по-скоро махнете паяжината от своите мисли! Тези мемоари или несъразмерното Ви въодушевление по тях Ви пречат да се отпуснете и да усетите нужната убеденост. Защо по този начин се държите за хрумвания, гледни точки или философия, които към този момент са изгубили новост? Оставете ги. Ориентирайте се към напредничаво мислене.

Стрелец
Денят ще Ви донесе професионални проблеми. Позициите Ви са доста слаби и се нуждаете от поддръжка, само че не желаете да си признаете това. Възможни са проблеми в връзките с управлението и сътрудниците, защото ще предпочитате да давате, а не да изпълнявате заповеди и разпоредби, даже това да не е във Ваша изгода. Финансовата картина е удобна и са вероятни финансови приходи. Може да си позволите някои от дълго време запланувани покупки и развлечения. Времето, прекарано дружно с обичания човек, ще бъде доста прелестно.

Козирог
Излизате от противен и задържащ интервал. Здравето ви се усъвършенства, увеличете натоварването. Време за настоятелен и бизнес контакти, за подписване на контракти, за пътувания и споразумяване на покупко-продажби на място. Всичко, стартирано през днешния ден, ще носи облаги на следващия ден, ще ви оказва помощ да приключите с бедността и нежеланите обвързвания. Доверете се на инстинктите си, не позволявайте на меланхолията да ви завладее. В подобен ден печелят оптимистите и работохолиците.

Водолей
Денят ще се подрежда не доста удобно. Затова ще попаднете в обстановка, която ще Ви принуди да извършите не лек избор. Ще се наложи да решите, какво е най-важно персонално за Вас - личните правила или ползите на доста непосредствен човек. Самата обстановка ще Ви работи угнетяващо, като в същото време ще чувствате, че Ви подтикват точно към това решение, което наподобява минимум привлекателно. Не би било зле за известно време да останете на саме със себе си – разходете се, почетете или послушайте музика. Тези незатрудняващи занимания ще Ви дадат опция да „ разпуснете ” и ще способства пробуждането на интуицията.

Риби
Звездите през днешния ден предлагат, просто да бъдете щастливи. Или както се споделя ”Ако искаш да бъдеш благополучен - бъди! ” Повод не е необходим. Вашият обичан човек е паралелно с Вас? Та това е напряко прелестно! Далече е от Вас? Затова пък по принцип го има! Или още не сте намерили своята половинка? Значи най-интересното все-още Ви следва. Повод зза наслада постоянно има, стига единствено задоволително да желаете....

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР