lamqta.comОвен Ако в работата си имате проект, който да е

...
lamqta.comОвен Ако в работата си имате проект, който да е
Коментари Харесай

Началото на седмицата вещае успех на 5 зодии

lamqta.com

Овен
Ако в работата си имате план, който да е в финален етап (или най-малко нещата да отиват натам), тъкмо това е денят, в който би трябвало да се заемете с всички финални елементи. Ако сте разработвали дизайна на нова на тип поничка, започвайте да тествате цвета на материала за нейното покритие. Не се връщайте към началото, с цел да започнете основаването на нещо по нова рецепта! Каквото и да се получи, в последна сметка сте създали до в този момент задоволително опити. Не позволявайте на подозренията да Ви завладеят и да Ви отвличат от сериозните въпроси. 

  ``
реклама
Телец
Днес ще си дадете сметка, че нещата са тръгнали обратно. Това ще се отнася както за Вашата работа, по този начин и за персоналния Ви живот. Така че бъдете внимателни и деликатно следете за това, което е значимо за Вас. А когато можете на 100 % да разберете какво, по какъв начин и за какво става, преминете към дейни дейности и оправете нещата. Животът на върха може да бъде много уединен, само че пък е чудесно място човек да изрича своето мнение.

Близнаци
През целия ден Вашият обичан човек ще се майтапи с Вас, и то по много афектиран метод. Ще се наложи или да търпите това, изпитвайки дори и наслаждение, или почтено да му признаете, че подобен тип другарство не Ви е по усета. Най добре е, да не довеждате обстановката до краен лимит.

Рак
Обърнете през днешния ден внимание на представителя на противоположния пол, който постоянно Ви поглежда и се усмихва. Възможно е да го срещате в публичния превоз или на улицата, а може и да го виждате всеки ден. Така или другояче - замислете се: може би заслужава да станете малко по- близки?...

Лъв
Постарайте се през днешния ден да не стоите над главата на своя обичан човек. От това той няма да стартира да работи по-добре, единствено ще се появи и неспокойствие и то ще бъде преди всичко против Вас. Ако толкоз е значимо за Вас да дочакате свършването на неговата буйна активност, изчакайте на оптимално вероятното разстояние.

Дева
Не се застоявайте в къщи - свежият въздух ще Ви е от изгода. Като цяло денят е подобаващ за пътувания, екскурзии и деен отдих. Новите запознаства ще бъдат преди всичко с другарски темперамент. Ако желаете връзките да се развиват в сантиментално направление, не форсирайте събитията. Сега не е време за демонстрация на самодейност. В краен случай се ограничете с подмятания. В общуването със своите близки се придържайте към убеден звук и бъдете вежливи, само че настоявайте на своето. Истината е на Ваша страна.

Везни
Предстои извънредно комплициран ден от професионална позиция. Възможно е да прекратите съдействието си с отдавнашни сътрудници, както и за съществени загуби. Няма кого да обвинявате - казусът, за жалост, сте си основали сами. Отношенията, на които доста държите, и които са Ви толкоз скъпи, се разлагат, и в действителност в този момент е невероятно да бъдат хармонизирани. Бъдете търпеливи и се дръжте почтено и не негодувайте против индивида, който прави нелепости под въздействие на страстите. А и никой не е казвал, че любовта е букет от две дузини рози! Казвали са единствено, че би било добре, в случай че е по този начин. Ако би трябвало да сме точни, от време на време това са маргаритки, от време на време невен, а от време на време шубрак от трънак, който продължава да боде доста време, откакто сте го докоснали.....

Скорпион
Днес Вашия обичан човек няма да има вяра в това, което му кажете, като в най-хубавия случай ще го приема за смешка, а в най-лошия – за нагла неистина. В последна сметка ще се наложи да се въздържате от съществени диалози по интересуващата Ви тематика. Макар и единствено с цел да избегнете споровете.

Стрелец
Яснотата не е нещо, което може да създадете със свои ръце. Нея или я има, или я няма. За благополучие, след дългия интервал на неизясненост, през днешния ден ще видите чисто и ясно небе и ще обърнете внимание на това, какви се явявате в действителност и върху какво би трябвало да концентрирайте своето внимание. Трябва да започнете да действате. След краткотрайното мъртвило би било непростимо да не се възползвате от удобния миг. Трябва да извършите избор и отговора към този момент Ви е прочут. Затова вземете дефинитивно решение до довеждане докрай на деня.

Козирог
Устройте си общ ден с наименование „ Плодове и зеленчуци ”. Заминавайте в магазина и се заемете със събиране на реколтата, Впрочем, същността не е в процеса, а в резултата, когато щеее се храниете един-друг с ягоди, банани ил всевъзможни вкусотии с ръка, Хем ше се витаминизирате с толкоз деликатност и угриженост...

Водолей
Редно е през днешния ден да се замислите, с каква цел ще говорите на своя обичан човек това или това. Постарйте се да стигнете до същността, с цел да не съжалявате след това за непредвидените и неприятни последици, които доста биха надминали упованията.

Риби
През този ден душата Ви ще жадува за творчество и креативна реализация, а и за признателни фенове или слушатели, които всичко да оценят. В ролята на подобен може да влезе и Вашия обичан човек, само че в случай че плодовтете на Вашата фикция не са му по усета, търпението му може и да не стигне за дълго време.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР