lamqta.comОвен Ако сте недоволни от местоработата си и мислите, че

...
lamqta.comОвен Ако сте недоволни от местоработата си и мислите, че
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес. Неделя, 5 юли

lamqta.com

Овен
Ако сте недоволни от местоработата си и мислите, че заслужавате нещо по-достойно, би трябвало да се настроите на действена вълна. Ако през днешния ден предприемете решителни дейности, имате всички шансове да попаднете на събеседване в известна компания или да убедите евентуалния си шеф, че сте почтени за съответната висока служба. Днес сте изключително обаятелни и привлекателни, само че започващите от този ден връзки няма да бъдат трайни.

Телец

През целия ден ще бъдете склонни въображаемо да се обръщате към бъдещето и да се интересувате от него ( а е допустимо дори да се опитате да го предскажете). Само че на това, по какъв начин поотделно виждате своите и непознати вероятности, доста ще въздейства настроението Ви сега. Не би трябвало да оставяте настрани забележките и мнението на другари и близки родственици, както и тази от инцидентни източници - всичко е в положение да повлияе на картината, която рисувате в себе си. Не е изключен интерес към невероятни и секрети феномени, нямащи рационално пояснение.През целия ден ще бъдете склонни въображаемо да се обръщате към бъдещето и да се интересувате от него ( а е допустимо дори да се опитате да го предскажете). Само че на това, по какъв начин поотделно виждате своите и непознати вероятности, доста ще въздейства настроениоето Ви сега. Не би трябвало да оставяте настрани забележките и мнението на другари и близки родственици, както и тази от инцидентни източници - всичко е в положение да повлияе на картината, която рисувате в себе си. Не е изключен интерес към невероятни и секрети феномени, нямащи рационално пояснение.
 

Близнаци

Дали има някой, който, както Вас, да умее да изпита наслаждение, без значение дали е самичък или в компания? Само че в дадения миг сте настроени да изпускате единствено позитивни флуиди, с коете не можете да не привлечете към себе си извънредно доста хора. Всичко може да приключи с това, че до Вас да се приближи някой, който може да Ви стане повече от другар. Не пропускайте този човек: необикновен, отзивчив и напълно не наподобяващ на хората, с които сте привикнали да поддържате връзка
 

Рак

Възможни са решителни загуби, а и има риск да се лишите от това, на което ужасно доста държите. Много е рисково да давате воля на страстите си, тъй като точно те може да Ви заведат до задънена улица, както и да станат причина за проблеми и спорове с обкръжаващите. На провокациите, които през днешния ден ще бъдат премного, не би трябвало да се поддавате при никакви условия. Като цяло втората половина на деня ще бъде по-добра от първата. През това време може да се помирите с обичания човек или остарял другар, или да поговорите с околните си за това, което Ви вълнува. Но с леко, радостно и оптимистично въодушевление, за жалост, няма да може да се похвалите.
 

Лъв

Вашият обичан човек през днешния ден няма да може да се възползва от тези богатства, които в обилие ще му предоставите. Затова ще се наложи или интензивно да му помогнете, или изобщо нищо да не му предоставяте – за какво да му давате това, което, по този начин или другояче, в никакъв случай няма да може да употребява....
 

Дева

Това е един доста подобаващ ден за контакти с далечни сътрудници, без значение дали са от различен град, или от чужбина. Ще успявате да отстоявате своите ползи при този разговор от разстояние, а отстъпките, които ще извършите, няма да опонират на Вашите ползи. При персоналните срещи ще Ви бъде много по-трудно да защитавате своите позиции. Напълно евентуално е ново сантиментално въодушевление, защото напълно няма да бъде мъчно представител на противоположния пол да Ви завърти главата. Ако сте любител(ка) на мощните чувства, ще бъдете задоволени: чакат Ви голям брой завършения.
 

Везни

На Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде много мъчно да се ориентира в създалата се конюнктура. Ще се наложи да бъдете нещо като лидер или добър сателит, който да оказва помощ на екскурзианта в напълно чужд за него град. Главното е, да не се престаравате в своята избавителна задача.
 

Скорпион

Не поемайте отговорност зарад другите и е желателно да избягвате обстановки, в които те биха зависели от Вас. Самостоятелната работа не е толкоз приятна, само че е доста по-ефективна от присъединяване в каквито и да било взаимни планове. Днес ще сте по-малко разговорчиви от нормално, а това може да се стори необичайно на околните Ви. Постарайте се да не давате мотив за съмнения и ревнивост - и едното и другото през днешния ден доста биха усложнили връзките. Крайно нежелателно е да вършиме покупки и дори да посещавате търговски обекти, изключително през втората половина на деня.
 

Стрелец

Може да преуспеете в комплицирана и значима работа, само че дребните задания през днешния ден ще се вземат решение по-трудно от нормално, и ще изискват повече старание. Ще развалите връзките със съдружниците и с хората, които по-рано драговолно са Ви се притичали на помощ, само че пък има късмет да се сдобрите с тези, които сте считали за съперници и врагове. Неочакван разказ, ослепителен и завлдяващ, може да стартира през този ден. Той няма да е нескончаем и ще Ви донесе много премеждия, само че ще останат мемоари, към които ще се връщате още веднъж и още веднъж. С обичания човек може да зародят разногласия по отношение на разликите на проектите за бъдещето.
 

Козирог

Редно е да деянията схващане към членовете на фамилията внимание към техните грижи. Те нещо са забъркали, а Вие откровено считате това за нелепост и сте склонни да ги наградите към порядък? Не бурзайте и ще видите, че скоро ще Ви стане забавно, а полученият резултат очевидно ще оправдае напъните.
 

Водолей

Жаждата за завършения тласка Водолеите към недомислени действия. Този ден ще бъде запаметяващ се и ослепителен, само че напълно не безвреден: защото по начало сте непредпазливи, може да си навлечете неприятности. Малко по-лесно ще бъде на тези, които имат мъдри съветници и надеждни другари. Не би трябвало да се захващате независимо със комплицирани задания, а е по-добре да предпочетете съдействието. Възможни са срещи с отдавнашни познати, а не е изключено и възобновление и на в миналото прекратени връзки. Денят е подобаващ за опити с имиджа и възобновяване на дрешника.
 

Риби

Днес ще Ви се желае романтика в връзките. Постарайте се да я създадете със свои ръце, без да чакате самодейност от страна на Вашия обичан човек. Той най-много ще се въодушевява от Вашия образец и ще го последва с преголямо наслаждение. Поне може да се надявате на това....

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР