lamqta.comОвен Ако при Вас нещо не се получава, опитайте да

...
lamqta.comОвен Ако при Вас нещо не се получава, опитайте да
Коментари Харесай

Твоят хороскоп за днес

lamqta.com

Овен
Ако при Вас нещо не се получава, пробвайте да намерите различен метод за реализиране на задачата. Ако обектът на Вашите въздишки със забележително упортсво не реагира на Вашите дарове и картички, може би би трябвало да помислите за друга тактичност? Например през днешния ден да го помъчите с безмълвие и студенина. Как ли ще се усеща без Вас?

Телец

Денят не е най-дбър за изясняване на връзките. Така или другояче нищо няма да изясните, само че и всяка феаза от вида: „ Любов моя, ние би трябвало да обсъдим... ”, ще провокират неизбежен припадък на неспокойствие у Вашия обичан човек. Най-мекия отговор, който може да получите ще е: „ Хайде някой различен път... ”
 

Близнаци

Мечтателни и самоявглъбени ще станете Вие през този ден. У Вас ще се появи предпочитание да се отдалечите от своите отговорности и да се концентрирайте единствено на личните си страсти. През деня ще настъпи положително време за творчество и за занимания, които изискват надълбоко схващане на ставащите неща. Условията са удобни за занятие с логика на психиката и езотерика. Текущите събития ще Ви принуждават да се замислите за природата на своите реакции на обкръжаващия свят.
 

Рак

Днес Вашият обичан човек интензивно ще подлага на критика всичко това, за което ще му разказвате, което, абсолютно, няма да се окаже за Вас радостно събитие. Само че в неговата рецензия може да се откри и зрънце здрав смисъл, което може да докара до висококачествени и значими резултати.
 

Лъв

Постарайте се през днешния ден да не стоите над главата на своя обичан човек. От това той няма да стартира да работи по-добре, единствено ще се появи и неспокойствие и то ще бъде преди всичко против Вас. Ако толкоз е значимо за Вас да дочакате свършването на неговата буйна активност, изчакайте на оптимално вероятното разстояние.

Дева

Днес ще се наложи да носите отговорност освен за Вашия обичан човек, само че и за още някой, който по несъобразителност, ненадейно или предумишлено се е влюбил във Вас. Няма да е лека задача да го убедите, че любовта му напълно не Ви е нужна! Само че ще се наложи...
 

Везни

Очаквайте помощ от своя обичан човек през днешния ден, без значение от това, дали сте му я желали, или не. Възможно е, по- положителната помощ да би било просто да не Ви пречи, само че той очевидно ще се придържа към друга позиция, и ще се пробва всичко да прави по този начин, че да Ви бъде по- леко...
 

Скорпион

Днес е допустимо да имате проблеми със стомашно- чревния тракт. И в фамилията Ви са вероятни неприятности и дори може да се стигне до скандал. За миг ще Ви се прииска, да изчезнете в дън гора, само че за благополучие, ще бъде краткотрайно. Звездите Ви предлагат преди обяд да си извършите къса разходка и да подишате чист въздух. Каквито и оферти да получите през днешния ден, самоуверено може да се заемете с всяко от тях, колкото и извънредно и ненадейно да е. Вечерта ще прекарате в удобна конюнктура
 

Стрелец

Крайно време е да се избавите от всички тези: „ какво ще стане в случай че... ”, на които сте дали опция да Ви стопират от това, което бихте желали да извършите. Навярно ще се окажете задоволително умни, с цел да поемате единствено обмислен риск. Затова в случай че решите, че е време за бънджи-дъмпинг, за скачане с парашут, или в случай че решите да кажете на своя обичан човек, който е надалеч от Вас, че доста Ви липсва, и в случай че считате това за вярно, постъпете тъкмо по този начин. Не е допустимо да спечелите, в случай че не играете.
 

Козирог

Чувствате, че е пристигнало време да похарчите камара пари. На процедура пристрастеността към правене на импулсивни покупки е последното качество, което може да Ви бъде приписано. В идващите няколко дни вместо да се превръщате в човек, който управлява непознатите разноски, намерете някого, който да прави същото за Вас. Но бъдете внимателни: в случай че дадете опция за надзор над своите финанси на прекомерно увличащ се човек, ще се наложи да събирате сили, с цел да кърпите дупките в бюджета си.
 

Водолей

Не се страхувате да рискувате в името на това, в което вярвате. Например в случай че мислите че Вие и някакъв човек има шансове да се окажете свъразни с много особени усеща, няма да се страхувате, рискувайки се да бъдете в неловка обстановка, да му кажете това. Разбира се, не постоянно печелите в казиното на живота, само че понякога Ви се пада джакпота.
 

Риби

Вашите връзки може да бъдат наречени с тъжната дума „ общуване ”. Вие се търпите един-друг и с тъга се сдържате, да не кажете на своята половинка всички глупости, които мислите за нея. Това ще бъде изключително очевидно през днешния ден. Този интервал скоро ще свърши и би трябвало единствено да потърпите.

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук . Потребит

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР