lamqta.com/horoskop-za-denq/blogснимка pixabayОвен Днес Вашето настроение е очевидно за хората около

...
lamqta.com/horoskop-za-denq/blogснимка pixabayОвен Днес Вашето настроение е очевидно за хората около
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

фотография pixabay

Овен
Днес Вашето въодушевление е явно за хората към Вас. И какво от това? Имате право да покажете своя яд – несъмнено, в сдържана форма, без каквото и да било физическо влияние, в случай че това, несъмнено, не е спортна игра. Гняв, отстояване на правята си, експанзия –това е, в което нямате равни. Представете си свят, в който всички хора са непрекъснато положителни и благи! Ужасно! Така че направете потребна услуга на себе си и на индивида, с който непрекъснато се виждате: започнете да упражнявате. Това ще Ви бъде прекомерно потребно.

Телец

През първата половина на деня нещата ще се подреждат доста удачно. Това време е доста уместно за работа, изискваща вглъбеност и нараснало внимание. Може да въвеждате ред в документи, да съставяте доклади и салда, и да вършиме финансови проекти. Не биха минали зле и договаряния, защото бихте съумели да намерите неопровержими доказателства за своята справедливост. Втората половина на деня е доста по-малко плодотворно време, само че пък доста прелестно. Звездите ще Ви поглезят с положителни страсти и непредвидени наслади. Възможни са срещи, които ще издигнат настроението Ви.
 

Близнаци

Дали има някой, който, както Вас, да умее да изпита наслаждение, без значение дали е самичък или в компания? Само че в дадения миг сте настроени да изпускате единствено позитивни флуиди, с коете не можете да не привлечете към себе си извънредно доста хора. Всичко може да приключи с това, че до Вас да се приближи някой, който може да Ви стане повече от другар. Не пропускайте този човек: необикновен, отзивчив и напълно не наподобяващ на хората, с които сте привикнали да поддържате връзка
 

Рак

През този ден би трябвало да се усмихвате колкоито се може повече и по-широко и то освен на своя обичан човек, а на всички останали. Колкото по- откровено е изражението на Вашето лице и насладата от ставащото, толкоз повече събития в живота Ви през този ден, ще завършат прелестно.
 

Лъв

За предпочитане е през този ден да останете на саме със своя обичан човек и да поговорите от сърце. Това напълно не значи, че са се натрупали някакви проблеми, които незабавно би трябвало да се разрешат. Ако все-пак решите да си отговорите на въпроса по какъв начин стоят нещата, все-пак ще стигнете до някакъв резултат
 

Дева

Ако отстоявате своята позиция, безусловно ще преуспеете. Но на пътя Ви може да се появят непредвидени трудности - като в киното, когато в салона се появява шерифа на града и декларира, че той е собственик на този град, даже и това да е нелегално. Но не би трябвало да недооценявате силите на своите съидейници, които ще Ви поддържат в най-неочаквания миг, и ще оказват помощ правдата да бъде възобновена.
 

Везни

Без да взимате под внимание товарът от отговорности и проекти, ще се чувствате в своята буря. Това е прелестно време за образование и дейна отмора. Може да завържете забавни и потребни връзки зад граница, с хора, пристигнали от надалеч, или постоянно пребиваващи в чужбина. При това новите запознанства може да бъдат както с професионален, по този начин и със строго персонален темперамент. Времето е положително и за изявления и реклама на своята работа. Може самоуверено да изказвате настоятелен оферти към евентуалните си сътрудници, както и да търсите истински пресечни точки с ползите на конкуренцията.
 

Скорпион

Днес на Вашия обичан човек ще бъде забавно да си обясни аргументите за Вашето държание. Дори и да няма някакви особени аргументи, а и държанието Ви да не се отличава изключително от нормалното Ви, звездите предлагат, да измислите нещо, тъй като в противоположен случай ще Ви заподозрат в престореност.
 

Стрелец

През този ден в главата на Вашия обичан човек ще се появи някаква доста светла и доста непредвидена концепция, която ще увлече освен Вас, само че и него, в случай че бъде подредено и апетитно изложена. А това значи, че денят дава обещание да бъде за Вас забавен и изпълнен с позитивни страсти.
 

Козирог

Готови сте на действия, на които дълго време не сте могли да се решите. Сами ще се удивите на своята храброст, а също и от нейните последици, които ще надминат всички упования. Този ден е обвързван със скандални покупки и вложения или решение на някакви битови проблеми.. Подходящ е и за обмисляне на пренасяне и подготовка за това. Проблеми може да зародят в връзките с обкръжаващите, на които Вашите действия може да се сторят непоследователни и недомислени. Обясненията, за жалост, са безполезни. Просто запазете успокоение и убеденост в своята справедливост.
 

Водолей

През целия сегашен ден не са изключени непозволени дейности и импулси ( да вземем за пример незапланувани покупки). Ще Ви бъде мъчно да се удържите в границите на разрешеното, в случай че внезапно видите нещо съблазнително, автентично, излизащо от нормалните рамки. Не отдавайте изключително значение на внезаоно зараждащи астрономически пристрастия, защото още на идващия ден наред ще ги забравите, като че ли в никакъв случай не са съществували. Прекомерната Ви емоционалност може да Ви докара до меланхолия дори при незначителни загуби и неточности.
 

Риби

Да се промени предишното е невероятно, та по тази причина би трябвало да го приемете и да свикнете с него. Това, което сте създали (или не сте направили), ще се размие във времето, а това значи, че е пристигнало време да гледате напред и да оставите всички неприятни мемоари зад тила си. Докато изчаквате да утихнат всички негативни страсти, Вашето самообладание ще помогне, да преодолеете най-трудното, а хората, които Ви обичат, ще Ви отвлекат от несъответствуващите мисли по най-хубав метод. Срещайте се с другари и непрестанно си напомняйте, че Ви чака прелестно бъдеще.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР