lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен През този ден ще Ви бъде доста трудно да

...
lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен През този ден ще Ви бъде доста трудно да
Коментари Харесай

Пълен хороскоп за Великден - ден на големи промени за 4 зодии

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен
През този ден ще Ви бъде много мъчно да се оправите с възприятията си към своя обичан човек или към оня, който претендира за това почетно звание. Ако не знаете твърдо, какво име да поставите на процеса, ставащ в душата Ви, по-добре и не го назовавайте. Нека по-ясно да изкристализира.

Телец

В персоналния Ви живот през днешния ден нещо ще потръгне напълно не по този начин, както сте очаквали и както сте предполагали в началото, само че пък, от своя страна, ще Ви даде шир за импровизация. Какво пък – нищо неприятно няма, да методите към позволение на връзките креативен, а това е увлекателно!
 

Близнаци

Днес на Вашия обичан човек му следва да Ви помогне в някаква не лека работа и той сполучливо ще се оправи с тази не лека задача. А триумфът ще бъде толкоз пагубен, че за Вас ще остане единствено опцията да се удивлявате в бързината му на намиране на решения.
 

Рак

За да постигнете трайно единодушие с сътрудниците, най-много ще Ви оказват помощ на практика съображения: материални или професионални. Не маловажна роля ще има съгласуването по мирогледни, правни и религиозни въпроси. Еднаквото обучение и сходните убеждения значително ще оказват помощ за постигане на рационална договореност. Не е изключено несъмнено влияние на вашето партньорство да окаже идно или отдавнашно пътешестване.
 

Лъв

Напрегнат и комплициран ден, безусловно изтъкан от неприятни изненади и разочарования, измежду които единствено от време на време и инцидентно ще попадат скромни наслади. Старайте се да не се впечатлявате изключително от рецензията на роднините, забележките на малко познатите хора и шегите на приятелите - обръщайте внимание единствено на това, което Ви е прелестно да слушате. При сериозните въпроси може да разчитате на поддръжката и разбирането на обичания човек, само че в дреболиите няма да имате единогласие, а това от време на време ще скапва настроението и на двамата. Старайте се, да не ставате основател на промени, като това се отнася освен за връзките, а и за Вашия имидж, защото резултатите ще се разминават с упованията.
 

Дева

Вашите характерни гении в дадения миг Ви издигат до сан Звезда, по тази причина се подгответе да се наслаждавате на популярност. Едни от Вашите козове е способността Ви мигновено да въвеждате ред във всичко, както и да добавяте искра към всичко, с което се занимавате. Всяко мероприятие, което организирате, е обречено на триумф, доколкото е изпълнено с наслада и топлина. Плановете Ви се осъществят, без значение от зависта на светските лъвове.
 

Везни

Днес звездите не Ви предлагат доста да експериментирате със своя персонален живот и връзките с Вашия обичан човек. Подобни опити единствено биха влошили така и така неприятната конюнктура на персоналния фронт. Бъдете консервативни!
 

Скорпион

Самият факт, че преди малко сте разреши на някого да Ви поздрави обществено, е към този момент огромна крачка за Вас. Наистина, имате цялостното съображение да се поглезите с една вечеря в ресторант, или да извършите за себе си някаква друга приятна дреболия.Но хайде да не забравяме, че получавате това подучване по доста уважителна причина. Напред! Не се отхвърляйте!
 

Стрелец

Може да преуспеете в комплицирана и значима работа, само че дребните задания през днешния ден ще се вземат решение по-трудно от нормално, и ще изискват повече старание. Ще развалите връзките със съдружниците и с хората, които по-рано драговолно са Ви се притичали на помощ, само че пък има късмет да се сдобрите с тези, които сте считали за съперници и врагове. Неочакван разказ, ослепителен и завлдяващ, може да стартира през този ден. Той няма да е нескончаем и ще Ви донесе много премеждия, само че ще останат мемоари, към които ще се връщате още веднъж и още веднъж. С обичания човек може да зародят разногласия по отношение на разликите на проектите за бъдещето.
 

Козирог

В течение на деня ще имате не малко положителни шансове, изключително в случай че датата на Вашето рождение е през декември. Вродената Ви деловитост ще Ви помогне да не ги изпуснете. Това е и чудесно време за обновяване потребни другарски връзки. Препоръчва се да се въздържате от всевъзможни занимания, свързани с секрети, с нараснали физически натоварвания, с идеологически или религиозни разногласия. Острите обстановки е рационално да се вземат решение спокойно, по изкусен път. Силовите решения ще бъдат за Вас доста по- непродуктивни и неподходящи.
 

Водолей

Ще се наложи да се проявят чудеса от хладнокръвие: през днешния ден обкръжаващите Ви като че ли преднамерено ще Ви нервират и ще Ви изкарват от релси. Не позволявайте страстите да Ви завладеят. За постъпките, осъществени под тяхно влияние, просто няма метод да не съжалявате в следствие. Ако би трябвало да вземете значимо решение, водете се от логиката и здравия разсъдък. Интуицията през днешния ден има почивен ден, а непознатите препоръки ще са изумително безполезни. Ще подсети за себе си остарял другар, който има за Вас приятна изненада. Вечерта дава обещание забавна среща или запознанство с човек, който за дълго ще завладее Вашите мисли.
 

Риби

Ще Ви зарадват финансовите приходи - непредвидени и напълно навременни. Не доста от Рибите, на които парите не падат от небето, ще намерят подобаващ метод да ги проработят. Възможно е начало на дейно съдействие в нова сфера. Начинанията през този ден ще открият пред Вас нови професионални благоприятни условия. В персоналния живот на Рибите не предстоят никакви промени и дори някои представители на този знак ще стартират да скучаят. Впрочем вие, представителите на Знака не сте от тези, на които стабилността и предсказуемостта навяват отчаяние - вероятно ще си намерите метод за забавление.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници! Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии. Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Запомнете: Има неистини, има проклети неистини, само че има и статистика!

Примери за подправени вести за ковид:

Лъжа 1: "Италиански духовник умря, откакто отстъпи респиратора си на по-млад пациент " - Манипулация в търсене на сензация . Оказа се, че 72-годишният пасторът дълги години е страдал от тежко заболяване и просто отказал машинката, тъй като я мразел. (истината виж тук https://petel.bg/BBS--Falshiva-novina-e--che-pastor-v-Italiya-e-pochinal--sled-kato-dal-respiratora-si-na-po-mlad-chovek__359373)

Лъжа 2 "Масови гробове за жертви на COVID-19 на остров Харт в Ню Йорк ". Манипулация . Всъщност, остров Харт от век и половина е обичайното място за безконечен покой на нюйоркчаните, чиито близки не са открити или не са се погрижели за своите мъртъвци. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--V-Nyu-York-ne-pogrebvat-v-masovi-grobove-pochinalite-ot-koronavirus--Poredna-manipulatsiya-e-__359712)

Лъжа 3 " 5000 медицински сестри умряли в Италия " . Абсолютно подправена вест, както и фотосите с ковчезите в Италия, които се оказаха от нещастието с потъналия през 2015 година транспортен съд със 700 бежанци от Либия в Лампедуза. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--5000-meditsinski-sestri-ne-sa-pochinali-v-Italiya-ot-koronavirus--BNR-se-izvinyava-za-nevyarnata-informatsiya__358574)

Лъжа 4 "Швеция се насочва към злополука ". Швеция не се насочва към злополука. (Истината виж тук https://petel.bg/SHvetsiya-prodalzhava-s-liberalniya-podhod-kam-koronavirusa--Kakvo-shhe-stane--ako-se-spravi-po-dobre-ot-ostanalite--__360254)

Лъжа 5 "Източна Европа се оправя по-добре от Западна с ковид ". Политическа операция на локалните държавни управления, с цел да натрупат рейтинг. Просто източноевропейските страни са с по-слаби здравни системи и по-слаба организация и вършат по-малко проби (Истината виж тук https://petel.bg/Zapadnite-medii-zapochnaha-da-razkrivat-istinata--Iztochna-Evropa---nyama-testove--ima-tsenzura-i-izkusheniya-za-diktatura__358072)

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
НАПИШИ КОМЕНТАР