lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен През първата половина от деня се погрижете за своето

...
lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен През първата половина от деня се погрижете за своето
Коментари Харесай

Хороскоп за събота

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен
През първата половина от деня се погрижете за своето здраве. Отложете незабавните здачи и отделете повече внимание на своите близки. Дребните проблеми не са мотив да се карате. По- добре насочете своята сила за по- значими неща. Ако имате чувство, че доближава меланхолия, не се паникьосвайте, а си организирайте излизане измежду хората дискотека, другарска среща в някое кафе, или каквото там измислите. Постарайте се да се погрижите за своето самочувствие. И се огледайте - индивидът, който търсите, евентуално е някъде наоколо.

Телец

Трудно ще Ви бъде през днешния ден да убедите своя обичан човек, че е изцяло независим и прелестно може да мине без Вашите препоръки, директиви и пожелания. За него е изцяло задоволително, че не Ви е безразлично това, което се случва в неговия живот, и нищо повече не му би трябвало.
 

Близнаци

Трудолюбието Ви е почтено за най-високи похвали, а и Вие чудесно умеете да запазите успокоение дори и в стресови условия. Затова сте си заслужили правото да прекъснете работатата си не за дълго, или да си извършите дребна отмора, и то - тъкмо в този момент. След като настойчиво сте се изкачвали на тази планина, е пристигнало време да спрете и да се полюбувате на пейзажа, който към този момент е останал зад тила Ви. Ще бъдете прелестно учудени от това, какъв брой доста сте съумели да преминете. Не е допустимо да се радвате от сърце на своите триумфи, в случай че от самото начало сте заети от подчинение на нови върхове.
 

Рак

Вашата вродена емоционалност малко се е намалила, отстъпвайки място на такива качества, като любознание, пъргавина и схватливост. Настройвайки се на съответната вълна, ще сте в положение да усвоите всякаква информация, та даже да сте я чули единствено веднъж. В същото време нараства вероятността за наложително пътешестване, само че да съжалявате, че сте ги подхванали, съвсем няма възможност. Времето е прелестно за образование. Ако да вземем за пример Ви се постанова да напишете доклад по труденм нееднозначен и нов за Вас въпрос, започнете работата в търсене на виртуални материали за него в Мрежата.
 

Лъв

Звездите Ви предлагат, през днешния ден да си устроите всемирски ден. Постете някакъв клуб, ресторант или спектакъл, само че наложително с Вашия обичан човек. Без него това мероприятие ще бъде фактически безсмислено, и на процедура – излишно. Нека вашата двойка бъде най-забележителна довечера!
 

Дева

Дълбоко у Вас живее изкустен мотивационен оратор, който просто желае да се покаже. Имате хрумвания и въодушевени препоръки, които сте подготвени да споделите с всеки, който е подготвен да Ви изслуша, даже и сами да не осъзнавате това. Засегнете тематиката, която сте избягвали до този миг заради боязън да не бъде неправилно разбрано това, което мислите. Сега ще кажете допустимо най-точните думи и неловкостта, от която сте се страхували, ще се трансформира за почтена за почитание почтеност.
 

Везни

Днес ще Ви бъде мъчно. Непрекъснато ще се карате с обкръжаващите, въпреки че напълно няма да задачите това. Въпреки че не желаете да обидите който и да било, постоянно вършиме забележки, които се поясняват погрешно. По-добре говорете напряко, тъй като по този метод ще можете да избегнете недоразуменията. Няма да Ви е непотребна помощта на околните, само че преди да я получите, ще се наложи да изслушате куп неприятни директиви. Вашата „ половинка ” ще е прелестно изключение и ще Ви схваща от половин дума.
 

Скорпион

Днес ще Ви се желае дружно с Вашия обичан човек да се почувствате умерено и по домашному. Само че има възможност тази концепция да не му хареса и тогава би трябвало да се справяте сами. Но в действителност кой би устоял на миризмата на прясно опечени кифлички, поднесени в леглото.
 

Стрелец

Винаги се грижите за обкръжаващите Ви хора, и напълно не Ви е безразлично по какъв начин се усещат, и какво е тяхното въодушевление. Няма да Ви е все едно, в случай че някой от тях се тормози за живота си, или за своето здраве и пари. Винаги може искрено да се поговори с Вас. Въпросът обаче е, получавате ли и самите Вие задоволително поддръжка? Ако отговорът Ви е „ не ”, може би просто сте не запомнили, да поискате помощ. Днес е уместно време, да си дадете сметка, изказвате ли, въпреки и от време на време, гласно своите потребности. Помислете, дали и приятелите Ви нямат предпочитание въпреки понякога да Ви оказват помощ.
 

Козирог

Ще се появи опция да осъществите своя отдавнашна фантазия. Единственото, което може да Ви попречи, това е дефицитът на убеденост в себе си. Отделете повече време на общуването с тези, които Ви имат вяра и не икономисват думите на поддръжка и на похвали, и ще почувствате, че позитивните трендове набират мощ. Денят е доста подобаващ за работа с документи, попълване на анкети и формуляри, а по този начин съшо и за работа с публични организации. Ако пътувате, няма да имате проблеми. Не би било зле да пътувате с някой от членовете на фамилията.
 

Водолей

За Водолеите през днешния ден са евентуални проблеми, имащи внимателен темперамент. Не е изключено да Ви „ атакуван ” посетители, а Вие да нямате с какво да ги почерпите, или пък сега изобщо да не Ви бъде до това. Не се тормозете и им предложете каквото имате! В креайна сметка никой не Ви задължава да вършиме непотребни разноски, с цел да деянията гостолюбие. А и не обвинявайте за това своята за нищо не отговорна половинка...
 

Риби

Предстои Ви не лек диалог с Вашия обичан човек. Възможно е от него да си изясните няколко неприятни за Вас истини, с които ще се наложи или да се помирите, или изрично да не се съгласите, само че тогава ще се наложи да си търсите различен обичан човек.

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР