lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен Овните за този ден трябва да си плануват тиха

...
lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен Овните за този ден трябва да си плануват тиха
Коментари Харесай

Раци - очаква Ви доста неприятно пътуване

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен
Овните за този ден би трябвало да си плануват тиха класическа вечер в фамилията. Може да поиграят с децата, вкусно да си похапнат на вечеря, както и да погледат преди сън забавен филм. Страсти не се плануват, само че за сметка на това ще получите не дребна доза душевна топлина.

Телец

Любимият Ви човек през днешния ден съществено ще се нуждае от Вашата компания. Всяка секунда, когато няма да сте до него, ще тъгува ужасно доста, и по тази причина се постатйте, да не се отдалечавате кой-знае какъв брой. Не травмирайте нежната душа на своята втора половинка!
 

Близнаци

През този ден Вашата половинка ще има за Вас значима вест. Тя ще визира директно Вашите връзки. При това тя ще бъде приятна, въпреки че звездите Ви поучават за всеки случай да се подготвите за неприятна. Тогава от хубавото ще можете да изпитате доста повече удоволствия.
 

Рак

Очаква Ви много неприятно пътешестване. Още през цялото време няма да очаквате нищо хубаво, само че на процедура нещата ще се подредят още по-зле, отколколкото сте могли да допуснете. Не е желателно да тръгвате сами! Най-добре е да вземете със себе си човек, на който да може да разчитате в сложни моменти. Разходите, свързани с пътешествието ще се окажат много високи. Възможно е да се изгубят значими документи. Ако си останете денем вкъщи, от начало малко ще поскучаете, само че след това ще си намерите не извънредно увлекателно, само че потребно занятие. По подобен метод дори ще съумеете да урегулирате дребните различия сред околните хора.
 

Лъв

Днес можете да бъдете нападнатаи от краен нарцисизъм. Ще забравите, че съществува още нечие мнение, и че Вашата половинка също има право на благополучие.... Днес за Вас над всичко ще застане Вашето персонално благоденствие. Понякога това е потребно, само че стига да не е прекомерно постоянно.
 

Дева

Днес на Вашия обичан човек ще бъде мъчно да се концентрира върху този или оня развой, защото непрестанно ще го отвличат радостни, или в противен случай - безрадостни мисли за Вас. Постарайте се да извършите всичко допустимо, с цел да се изпарите от неговите стремежи въпреки и за един ден.
 

Везни

Днес е добре да позволите на своя обичан човек да Ви помогне в нещо, даже и помощта му изобщо да бе Ви е нужна. За него е доста значимо да почувства, че в действителност Ви е необходим като човек и доста цените наличието мъ, паралелно с Вас. В противоположен случай ще се наложи да го лекувате от неприятно въодушевление.
 

Скорпион

Проявете най-много топлина и съпричастност към своята половинка. Даже и не можете да си визиите какъв брой са и нужни Вашата поддръжка и схващане на нейните проблеми. Тя напълно няма да Ви каже, че при нея нещо не е наред, а Вие и не питайте... Просто бъдете през този ден малко по-ласкави от нормално...
 

Стрелец

Не може да се похвалите с висок витален тонус, само че настроението Ви ще бъде хубаво, и даже в комплицираните обстановки ще съумеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете подготвени да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и непознати неточности. Обичайните действия и домашните грижи ще Ви лишават прекомерно доста време. Много мощно ще бъде въздействието на позитивните трендове в областта на сантименталните връзки. Ще се появят удобни условия за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде изключително годно, в случай че планирате пътешестване или посещаване на увеселително заведение. Денят също е подобаващ за решение на финансови проблеми.
 

Козирог

Ако през днешния ден се окажете в изключително неприятна обстановка, можете да разберете какво би трябвало да извършите, и то - без особени старания. Задачата Ви ще е, да сортирате всички „ за ” и „ срещу ”, и тогава решението ще стане явно. Звучи доста по-просто, в сравнение с е в действителност. Възможно е да се наложи, да предприемете няколко опита, преди да съумеете. Ако това ще Ви помогне, направете си лист. Понякога писменото изложение на мислите опростява задачата. Въобще, в случай че сте покрай обичаните хора, ще се насладите на прелестен и отпускащ ден.
 

Водолей

Днес, дружно със своя обичан човек за следващ път ще откриете изумително подобие на ползи, идентични епизоди във вашите биографии и потресаващи съвпадения в метода на мислене. Възможно е дори да говорите в хор! Но в случай че е по този начин, значи в действителност можете да се наречете половинки един на различен.
 

Риби

През този ден за Вашия обичан човек ще бъде комплицирано взаимното ви другарство, защото и самите Вие няма да можете напълно да разбирате логиката на личните си думи, а за външен човек това ще бъде напълно непостижима работа. Опитайте се да бъдете по-достъпни и разбираеми, и по този метод може пък да постигнете и по-добри резултатаи...

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР