lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен Опитвате се да се възползвате от своите чувства, вместо

...
lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен Опитвате се да се възползвате от своите чувства, вместо
Коментари Харесай

Хороскоп за събота - предизвикателства и неочаквани промени за 3 от зодиите

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен
Опитвате се да се възползвате от своите усеща, вместо да се опитате да ги разберете? Това е нездравословно както за физическото, по този начин и за душевното Ви здраве. Направете най-малко една дребна крачка, с която да се опитате да се ориентирате в ставащото и сложете назад бисквитките, които автоматизирано сте взели, с цел да си помогнете в оправянето със напрежението. Ако доста Ви се желае, можете да си ги хапнете по-късно. А през днешния ден си помислете, какво е провокирало това Ваше положение. Дали в действителност това е физически апетит? Много е подозрително....

Телец

Когато напълно сте обхванати от оптимизъм, незабавно излиза наяве, че тези усеща са заразни. Не губете време и го прекарайте с обичаните хора. Разсмейте ги, прегръщайте ги без отмалялост и им покажете, че сте подготвени да извършите каквото и да е, стига на тях да им бъде хубаво. И дано по-късно не Ви е чудно, когато индивидът, който обичате повече от всичко, Ви накара да играете по неговата свирка.
 

Близнаци

Днес ще се почувствате много смотно, даже и да се намирате в прегръдките на своя обичан човек. През цялото време ще Ви се коства, че не Ви обичат и ценят задоволително, а трохичките, които Ви дават, напълно не са Ви нужни. Постарайте се да се стегнете: преувеличавате, а напълно не е по този начин.
 

Рак

Днес мъчно може да накарате вътрешния си мотор да проработи на цялостна мощ. Ако плануваните з а през днешния ден събития напълно не Ви въодушевяват, проявете самодейност и променете малко своя график. Докато чакате някои неща да застанат на местата си, заемете се с нещо ненадейно. Удивете приятелите си с обедна аудиенция, с кокетно телефонно позвъняване или с шеговито електронно писмо. Всеки ден свети с такива краски, с каквито сами го оцветявате. Затова, имайки тази информация, вкарарайте я в деяние и превърнете този ден в подобен, какъвто желаете да го видите.
 

Лъв

Денят ще се окаже плодотворен, в случай че се ръководите от личните си проекти и ползи. Днес малко нарцисизъм няма да Ви навреди, само че неговото неявяване може да се окаже сериозен проблем. Бъдете деликатни: от Вашата доброжелателност може да се възползват хора, които просто ги мързи да решат личните си проблеми независимо. Възможно е решение на отдавнашни проблеми, а и преустановяване на спорове, които дълго време не са давали успокоение на Вашите близки. Интуицията ще Ви помогне да намерите общ език с обичания човек.
 

Дева

Не се стеснявайте да подхождате креативен към предоставените Ви задания, както и да проявявате дадените Ви от природата гении и качества. Постарайте се да употребявате оптимално всички благоприятни условия, които в този момент Ви дава небето. Ако сухия, настоятелен и формален жанр на другарство не води до стремежи резултат, потърсете различен метод. Това е положително време за любовни контакти. Ако децата Ви демонстрират непокорство, като начало потърсете съответната причина за техния дебелоглав. Напълно евентуално е, те да имат лични проекти, които напълно да не съответстват с Вашите.
 

Везни

Днес ще бъдете склонни към демонстрация на сребролюбие. Това може да се отнася както до работата, по този начин и до мъчно заработените Ви пари. Само че никой не обича стиснатите. Може би би трябвало да се опитате да намерите златната среда, тъй че търсете опция, която да разреши на всеки човек да почувства своята полезност и да не разрешава хората да се усещат излъгани.
 

Скорпион

Днес Ви чакат съдбоносни срещи, които могат съществено да трансформират Вашия персонален живот, а може и да не го обиден по никакъв метод. Най-важното за Вас е, да не пропуснете да реагирате съответно, а останалото ориста – фантазьорка сама ще реши.
 

Стрелец

Днешния ден е подобаващ за душевно усамотение и креативна работа. През деня ще Ви се наложи да преразгледате своите цели в връзките със своя обичан човек. За да може те да се развививат и по-нататък, би трябвало да се намерят взаимни отстъпки и да се помирите с някои неща. В резултат връзките ви ще станата по- положителни и по- здрави.В работата денят е удобен за обмисляне, само че действайте по по-рано направения проект
 

Козирог

Поръчките и разнообразните покупки неведнъж ще бъдат през днешния ден за Вас прелъщение. Възползвайте се от своя сериозен взор, с цел да не обръщате внимание на обявите за разпродажби и пообиколете, без да жалите краката си. Отложете неотложно удоволствията и в последна сметка това ще Ви спести доста време. Безпокойството Ви за пари ще се разсее незабавно щом осъзнаете, че не можете да извършите нищо в дадения миг. Приемете обстановката такава, каквато е, и се избавете от неприятности за много дълго време.
 

Водолей

Като избягвате опитите и във всичко се придържате към общоприетите правила, последователно се придвижвате към задачата. Не се поддавайте на провокации. Хората, които Ви убеждават, че можете да постигнете всичко благодарение на рисковани случки, или желаят да Ви излъжат, или не могат да схванат цялата трудност на сегашната обстановка. За благополучие имате вътрешен глас, която няма да Ви подведе дори и в най-сложните моменти. Не се опитвайте да казвате на другари какво би трябвало да вършат, и какво - не. Съветите Ви освен ще останат недоразбрани, а дори хората, към които са адресирани, ще се почувстват афектирани. Така че е най-добре, да бъдете деликатни в изявленията си....
 

Риби

Хубав ден за решение на значими парични въпроси и вложения. Прекрасните фамилни и сантиментални връзки ще Ви създадът щирок поток от витална сила. Старайте се да употребявате свободното си време за задълбочено проучване на научни или метафизичен въпроси, или се заемете с медитация.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР