lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен Няма никакви съмнения в това, че в кръга на

...
lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен Няма никакви съмнения в това, че в кръга на
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен
Няма никакви подозрения в това, че в кръга на предоставените Ви отговорности Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обгръща ленност, и когато Ви се желае да се избавите от всички отговорности едновременно. Това е обикновено, тъй като всеки човек понякога се нуждае от „ междучасие ”. Просто през днешния ден не е подобен ден, в който можете всичко да захвърлите. Не предприемайте никакви внезапни дейности. Свършете всичко, което е наложително,а по-късно ще си отдъхнете, както би трябвало.

Телец

Днес всички ще завиждат на това, какъв брой красиво и хармонично се гледате със своя обичан човек. От Вас като че ли ще излиза някакво зарево, което няма да може да остане неусетно, а и като че ли щастието ще струи от Вашата двойка. Направете всичко допустимо, с цел да не загубите това.
 

Близнаци

Звездите са благосклонни към Близнаците и Ви чака триумф в доста инициативи. Старайте се да довеждате всичко стартирано до край. Това, което през днешния ден остане незавършено, ще остане освен това състояние много дълго време. Постарайте се да бъдете независими и с това ще заслужите приветствия. Съжденията Ви са истински и нетрадиционни, а и освен това са напълно правилни. Не се опитвайте да урегулирате фамилните различия, зародили не по Ваша виновност, защото ще стане по-лошо. За разлика от тях, в сантименталните връзки може да проявявате самодейност: смелите крачки водят към задачата.
 

Рак

Мислели ли сте си, да украсите своето жилище? Понякога това е отличен метод да изразите измененията, коити стават у Вас. Помислете по-задълбочено за това, само че за в този момент нищо не предприемайте. Днешният ден е извънредно подобаващ за спокойни размишления и правене на проекти, само че не е доста добър за дейни дейности. Играта на въображението може да се окаже един от най-завладяващите пунктове на нещата, и надали ще желаете да се лишите от това наслаждение.
 

Лъв

Ако съществува човек, който нормално е задоволително убеден в това, какво желае, и по кое време и по какъв начин би трябвало да го направи, това сте Вие. Само че в сегашния миг просто се разкъсвате сред това, дали да се държите добре (да се подготвите за утрешния ден и да легнете да се наспите), или да се държите не напълно добре, което значи, да останете на крайник дотогава, до когато въобще е допустимо, и да забравите за всичко, с изключение на за сегашната вечер. Окончателното решение, несъмнено, остава на Вашата съвест, само че при съществуването на нужния двуног придружител, забавен филм и примамлива голяма купа с пуканки, нама да изпитате особени съмнения.
 

Дева

През този ден ще бъдете виновни за своя обичан човек, както в никакъв случай до в този момент. Ще отговаряте за него примерно както майка за дете. Разбира се, Вашата половинка няма да е толкоз беззащитна, само че в сърцето Ви по този въпрос ще има напълно друго мнение.
 

Везни

Днес много бързо ще се уморите от компанията на Вашия обичан човек. Затова звездите Ви предлагат, колкото се може по-бързо да се избавите от нея, с цел да не навредите нито на себе си, нито на него. Много е значимо, да го извършите оптимално тактично.
 

Скорпион

Не би трябвало да се разделяте с тези, които обичате - както по принцип, по този начин и в този ден в частност. Постарайте се да бъдете колкото се може по-близко до своя обичан човек - освен физически, само че и духовно. Просто да го прегърнете ще е незадоволително.. Ще се наложи и да го разберете.
 

Стрелец

Всичко завърши - най-малко за в този момент. Трескавата активност, кипяща на работното място, към този момент е завършила и най-на края всичко си идва на мястото си. Това напълно не значи, че няма да се наложи да употребите време и сили, с цел да се задържите над водата, а и репутацията Ви да остане неопетнена. Само че може ненадейно да откриете, че би трябвало да отделите време за родственици и близки. Посетете ги. и бъдете сигурни, че ще получите извънредно топло посрещане.
 

Козирог

В хазартните игри през днешния ден доста ще Ви върви. От това може да се възползвате. Поканете своя обичан човек в Увеселителен парк и му спечелете доста, доста меки играчки, колички или балони. Впрочем, може да не се скъпите, а да опитате да играете за пари. Само не забравяйте, че риск да загубите има постоянно - дори и в такива удачни дни.
 

Водолей

Днес ще Ви се стори, че това, с което се занимавате дружно със своя обичан човек от толкоз дни, е задоволително скучно, и сатова се постанова да измислите нещо ново, радващо и забавно, и то - желателно дружно, с цел да можете по-късно дружно да се радвате.
 

Риби

В живота Ви стават прекомерно доста неща, само че това не е за удивление, защото Вие съществено сте се заели с промени. Може обстановката да се развие непредсказуемо, само че все-пак се постарайте да преодолеете тези компликации. Всички промени са стрес, та дори и тези, които са път към реализиране на по-добро. Може да се наложи да измененията старите настройки и модели на държание, които са останали непроменени прекомерно дълго време. Запазете успокоение: доста скоро всичко ще се подреди.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР