lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен Не се притеснявайте, да искате помощ от своя любим

...
lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен Не се притеснявайте, да искате помощ от своя любим
Коментари Харесай

Нервен и напрегнат ден за 4 от зодиите в неделя

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен
Не се тормозете, да желаете помощ от своя обичан човек. В това няма нищо срамно и по този метод изобщо не демонстрирате уязвимост или беззащитност. Просто в дадената обстановка ще Ви бъде доста по-лесно да се справите в случай че сте двамата. В края на крайщата Вие сте близки един на различен хора....

Телец

Доста комплицирано ще бъде за Вашия обичан човек през днешния ден да разбере, какво желаете да му кажете с тези или тези Ваши дейности. Той няма да може да разбере Вашите претекстове и стремежи и по тази причина ще се държи разсеяно и несъответстващо. Постарайте се да бъдете по-открити и разбираеми.
 

Близнаци

Днес на Вашия обичан човек му следва да Ви помогне в някаква не лека работа и той сполучливо ще се оправи с тази не лека задача. А триумфът ще бъде толкоз пагубен, че за Вас ще остане единствено опцията да се удивлявате в бързината му на намиране на решения.
 

Рак

Движи Ви желанието неотложно да въведете порядък на всякъде, където съумеете да се докоснете: и в шкафа, и в персоналния Ви живот, и в работата, и в връзките с роднините, а дори и в личната Ви глава. Основното разчистване е най- безобидния и радостен вид. Всичко останало - изясняване на връзките, привършване с някои неща или самоанализът във всичките му прояви, ще Ви се отдава доста по-трудно, а резултатите ще са извънредно скромни. Много по-лесно ще е за тези, които са обкръжени от непоправими и лекомислени оптимисти.
 

Лъв

Не отнемайте опцията на своите другари и сътрудници да показват своите мисли, нито пък се опитвайте да противопоставите техните ползи на своите лични. Ако на колегата Ви в бизнеса или на спътника (спътничката) Ви в живота ненадейно потръгне, той (тя) драговолно ще подели с всички вас това, което има, и ще опише всичко, което знае. Това е прелестно време за неофициални преговори и нови контакти. Общуването в фамилията ще стане по-приятно, в случай че с Вашата половинка ви свързва същинско другарство и общи увлечения.
 

Дева

Днес на Вашия обичан човек няма да бъде елементарно да схване всичко, което вършиме и говорите, съществено. Ако не планирате да употребявате своето амплоа на смешник, ще се наложи да бъдете доста безапелационни, с цел да избегнете неразбирането.
 

Везни

Този ден ще се наложи да посветите на не най- приятния метод на другарство - ще се наложи, да се оправдавате. Не е значимо, дали сте правили нещо неоправдателно или не – виновността Ви ще бъде оповестена за явна и не Ви остава нищо друго, с изключение на да я признаете и да се опитате да обясните своето държание. Късмет!...
 

Скорпион

Днес ще бъдте съсредоточени върху своите работни отговорности. Благоприятно ще премине общуването с сътрудници, както и разискването на нови достижения. Днес може да предложите своите хрумвания за частична промяна на работния развой, а също и на проекта за деня. Критиката ще се възприема леко. В фамилията ще зародят дълги диалози и разисквания. Добре би минало общуването с родителите, а и организирането на фамилни мероприятия.
 

Стрелец

Далечните страни са това, което мощно притегля представителите на Вашия знак. Ако в този момент не пътешествате, единственото Ви успокоение може да бъде някой или нещо, което да Ви припомня за далечните места, които харесвате. Така че в случай че имате опция да поддържате връзка с някого по телефона или електронната поща, или пък за ненадейно посещаване, безусловно се възползвайте.
 

Козирог

Не всичко върви безпрепятствено и има риск за крах във значима за Вас работа. Опитвайки се да предвидите всичко, Вие губите в размишления скъпо време, а от положителните резултати се възползват други. Всъщност, за Вас не остава нищо. Нужна е повече храброст, с цел да постигнете това, към което се стремите. Много скоро пред Вас ще се открие опция, да покажете своите благоприятни условия и гений, та по тази причина не е зле да се опитате да удържите своя голословен боязън. Престанете единствено да мислите, какво е хубаво за Вас, и какво - вярно...
 

Водолей

Не давайте воля на своите страсти, тъй като това може да докара до кавги с роднините. И по-късно никой няма да си спомня, каква е повода за различията. Непланирана от преди задача от Шефа може да попречи на реализиране на Ваши персонални замисли. Колкото повече старания приложите за реализиране на фантазиите си, толкоз по-бързо ще постигнете резултат. Постарайте се просто да дочакате края на работния ден, а на следващия ден всичко ще бъде по различен метод. За вечерта не планирайте нищо. Планирайте разноските си за близко време. Пазете се от непредвидени и недомислени покупки.
 

Риби

Днес Вашия обичан човек ще направи нещо толкоз ненадейно, че единствено ще можете да го гледате с големи учудени очи. Звездите доста желаят да имат вяра, че упоменатото нещо ще бъде за Вас извънредно прелестно, радостно и удовлетворяващо.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР