lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен Днес рискувате да се заседите със своя любим човек

...
lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен Днес рискувате да се заседите със своя любим човек
Коментари Харесай

Пълен хороскоп за събота

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен
Днес рискувате да се заседите със своя обичан човек до късно, в диалози за това-онова. Дали упоменатото ще бъде прелестно и за двамата, на звездите е мъчно да кажат, само че с цел да го прекъснете поради няколко часа сън, ще е сложна задача. Явно силата на волята ще ви потрябва.

Телец

През идващите няколко дни ще се чувствате по този начин, като че ли цялата Вселена е настроена срещу Вас. Ще закъснявате. Ще грешите, ще бъркате посоките и ще преобръщате всичко по своя път. Възможно е, да има някаква загадка. Постарайте се, да бъдете по-тихи от водата и по-ниски от тревата, а и да не казвате нито дума.
 

Близнаци

Не е изключено краткотрайно изстудяване в връзките сред Вас и тези, които обичате, чак до цялостно отчуждение. Причина може да стане отсъствието на непрекъснат контакт, разлъка, претовареност или неудовлетворително положение на здравето. Изпълнението на родителските отговорности ще изискват организираност, дисциплинираност и отговорност. Възможно е да се наложи да измените своите проекти и цели, да орежете разноските си за развлечения, празници и дарове. Ваше отдавнашно занимание може да Ви донесе доста повече загуби, в сравнение с доходи. Има смисъл да отложите наличието си на ваучър или любовна среща.
 

Рак

Разговорите през днешния ден могат да доведат до съществени открития и по тази причина се постарайте повече да поддържате връзка с обкръжаващите Ви хора. Задавайте спорни въпроси, представяйте се за юрист на дявола и не се оттегляйте от горещи разногласия. Има хора с удивителни хрумвания, и Вие бихте могли да се поучите от тях. Отворете разсъдъка си и се пригответе да преразгледате своите отдавнашни убеждения. Фактът, че сте се премислили, напълно не значи, че по-рано сте бъркали. Просто не сте знаели това, което знаете в този момент. То се назовава „ витален опит ”.
 

Лъв

Дне би трябвало да сте доста деликатни и прозорливи, с цел да отгатнете всички стремежи, прищявки и настроения на Вашия обичан човек, а и да постъпите в цялостно сходство с тях. Ако не съумеете да го извършите, казусът може да се окаже доста по-голям и важен, в сравнение с сте допускали...
 

Дева

Ако става дума за самообладание, то ще Ви е доста належащо през идващите няколко дни, а за днешния да не приказваме... Ако нешо може да стане не както би трябвало, тъкмо по този начин и ще се случи. Но има и положителни вести: Вие сте в цифрата на дребното хора, които ще съумеят да се оправят с целия този безпорядък и дразнещи дреболии, които през днешния ден ще се появяват по пътя Ви. По-бързо се захващайте за работа!
 

Везни

Желанието на Вашия обичан човек за този ден ще бъде, да Ви се възхищава на всяка дума, деяние и дори придвижване на мисълта, а това ще Ви радва и нервира по едно и също време. Впрочем, ще Ви се наложи независимо да изчислявате пропорциите на тези усеща. А и да си вършиме заключения - също...
 

Скорпион

Пътят към сърцето на обичания човек минава през стомаха, без значение от това, дали е мъж или жена. Вкусната храна от обичаните ръце е доста по-вкусна от единствено вкусната храна... Освен това тя служи като извънредно доказателство за Вашата обич. Затова през днешния ден подгответе за Вашата половинка нещо ядивно. Може дори да е и омлет, само че да е подготвен от все сърце.
 

Стрелец

Далечните страни са това, което мощно притегля представителите на Вашия знак. Ако в този момент не пътешествате, единственото Ви успокоение може да бъде някой или нещо, което да Ви припомня за далечните места, които харесвате. Така че в случай че имате опция да поддържате връзка с някого по телефона или електронната поща, или пък за ненадейно посещаване, безусловно се възползвайте.
 

Козирог

Не е желателно да си вършиме проекти и да се заемате с нови и непознати работи. Ако започнете каквато и да било активност, с огромна възможност ще започнете да повтаряте старите неточности, мислейки, че се стремите към напредък и автентичност. По този метод се понижава и Вашата автономия. Позволявайки си несъразмерна независимост, бързо ще започнете да подражавате на другите, да копирате държанието на своите кумири, а и да си отмъщавате за предходни действия на своите неприятели. Надеждност и неизменност няма да са Вашите отличителни черти през това денонощие
 

Водолей

Днес ще се наложи още един път да се убедите, че да се построяват връзки е много сложна, а и постоянно неблагодарна работа. Впрочем, в случай че през днешния ден съумеете да преодолеете всичко зародили сред Вас проблеми, от рода на недоумение, недоветие и подозрение, то с новите проблеми ще се справите доста елементарно.
 

Риби

Очаква Ви нещо ново. Нов план? Ново жилище? Нова обич? Възраждане на вярата? Нова сила? Нов тип спорт? Нова кола? Стара кола, миришеща на нова, с помощта на нечия блестяща концепция да продава спрей с миризма на нова кола? Каквото и да е, може да се окаже много вълнуващо....

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук . По
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР