lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен Днес не трябва прекалено много да се надявате на

...
lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен Днес не трябва прекалено много да се надявате на
Коментари Харесай

Труден ден за 4 зодии в събота

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен
Днес не би трябвало прекомерно доста да се надявате на своето омагьосване и умеене да убедите Вашия обичан човек в каквото и да било, с помощта единствено на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден сходно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, в случай че се добави и усмивка към тях...

Телец

Събитията през днешния ден ще се подреждат не изключително удачно, само че и съществени проблеми няма да има. Продължавайте със започнатото, и не бързайте да се захващате с нови действия. Помислете и сами ще се убедите, че в създалата се обстановка това е най-правилната тактичност. Старайте се да избягвате разногласия с шефовете: внезапните думи, казани в изблик на яд, дълго време няма да Ви бъдат простени. Възможни са дарове и сполучливи покупки, а не са изключени и приятни сърпрайзи, готови от околните. Вечерта е най-добре да прекарате в къщи, отлагайки светските развлечения. За пътешестване това не е най-подходящия ден, тъй като доста време ще бъде похабено.
 

Близнаци

Този ден не може да се назова извънреден - като цяло ще премине изцяло умерено, и добре. Представителите на този знак през днешния ден ще са по-скоро склонни към размисли и метафизичен беседи, в сравнение с към решителни дейности. Няма да Ви се желае нито да размишлявате, нито да се гмурнете във водовъртежа на приключенията. Но пък вероятността да прекарате времето си с в усамотение с непосредствен човек, ще се окаже доста примамлива. Ако желаете да се занимавате с нещо потребно, изберете си еднообразна работа. Това ще Ви помогне да се избавите от неприятните мисли и неприятното въодушевление.
 

Рак

Днес ще раберете, че някаква страничка в персоналния Ви живот, която никога не е трябвало да се обръща, въпреки всичко се е обърнала. Какво пък, след нея обезателно ще последва още една, а по-късно още, и още... Затова не си заслужава да се разстройвате никога...
 

Лъв

Използвайте своето омагьосване по предопределение, и доставете на някого наслаждение от общуването с Вас. Това напълно не е наложително да стане начало на нов разказ. Понякога е задоволително просто да се поговори.
 

Дева

През този ден на Вашия обичан човек ще се прииска малко да бъде самичък. Уважете неговото решение - то не се появява толкоз постоянно в подобен тип! Важното е да знае, че въображаемо сте постоянно с него, и в миг на нужда постоянно можете да му се притечете на помощ. А пък физическото наличие напълно не е наложително.
 

Везни

Дами-Везни, би трябвало да се погрижите през този ден в дома Ви да бъде идеална непорочност и ред, тъй като гостуването на човек от противоположния пол, което ще бъде ненадейно, ще промени проектите Ви за вечерта и ще внесе видимо раздвижване във Вашия живот. Случайната вечер дава обещание да се трансформира в прелестен коктейл и в леко самозабравяне през идващия ден.
 

Скорпион

Днес шанса просто няма да Ви се усмихва. За реализиране на резултатъ, дори и най-скромните, ще се наложи безусловно да излезете от кожата си. Усилията, които се изискват, са колосални, а постигнатите победи би трябвало да се преглеждат под микроскоп. Но и със скръстени ръце не може да седите - денат изисква активност, въпреки и тя да не е ефикасна. Това се отнася освен до професионалния, само че и до персоналния живот. Тук измененията ще са Ви просто нужни, с цел да можете да се чувствате удобно. Затова използвайте всяка опция да разкъсате веригите на всекидневните отговорности и грижи, с цел да зарадвате обичания човек с нови чувства.
 

Стрелец

Днес е подобаващ ден за романтика и благополучие в връзките със своя обичан човек. Сами по себе си те няма да настъпят, само че Вие може да ги създадете сами много бързо и елементарно. Трябва единствено да поискате и да положите най-малко старания....
 

Козирог

Началото на деня Ви дава обещание огромни триумфи в болшинството персонални начинания. Именно по това време си заслужава да предприемете малко пътешестване и да повторите опита за възобновяване на връзките с авторитетни хора. Значителна част от деня ще бъде отдадена на опити, внедряване на реформаторски способи и реализиране на истински дълготрайни проекти. Бъдете подготвени и за победи, и за непредвидени загуби, може и финансови. Като цяло Вашето материално състояние наподобява изцяло устойчиво, по тази причина се постарайте без потребност да не разрушавате своето благоденствие.
 

Водолей

Бъдете пределно деликатни и внимателни във всичко, което вършиме. Ако внезапно извършите неточност, то безусловно ще я виждат и сурово ще Ви санкционират. Възможни са проблеми при оформяне на документи, попълване на бланки, както и осъществяване на парични и безналични заплащания. За Водолеите-бизнесмени могат да зародят компликации с държавните организации, а и проблеми от юридически темперамент. В персоналната сфера Вашите пропуски също се виждат, само че към тях ще се отнесат прекомерно снизходително. Ако наскоро сте се провинили пред някой от околните си, извинете се в този момент - вероятно ще Ви простят.
 

Риби

Престанете да държите в неведние обекта на своята обвързаност за възприятията, които изпитвате към него. Ако към този момент сте съумели да му отворите очите за това, че не Ви е апатичен, кажете му го още един път: за Вас може и да не е комфортно, само че на него не му е безразлично. Няма да Ви е толкоз мъчно.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР