Ламборгини продаде 5 341 единици през първите шест месеца на

...
Ламборгини продаде 5 341 единици през първите шест месеца на
Коментари Харесай

Компанията Ламборгини генерира приходи от 1,421 милиона евро през първата половина на 2023 г.

Ламборгини продаде 5 341 единици през първите шест месеца на 2023 година, изпълнявайки 4,9% от световните доставки и генерирайки доходи от 456 милиона евро, което е растеж от 7,2% по отношение на 2022 година

Ламборгини регистрира звездно показване за първата половина на 2023 година Въпреки че има единствено два модела в гамата си, компанията реализира рекордни продажби, оборот и доходност. Успехът може да се дължи на мощното търсене на Urus и Huracán. Трябва да се означи, че и двата модела са разпродадени до втората половина на новата 2024 година, което демонстрира тяхната известност измежду автомобилните запалянковци.

 width=

Модел: Хуракан(The Huracan), разпродадени бройки до 2024г.

През първите шест месеца на 2023 година Ламборгини реализира удивително нарастване от 4,9 % на световните доставки, с общо 5341 продадени бройки. Това извънредно показване докара до доходи от 1,421 милиона евро, което е впечатляващ растеж от 6,7 % в съпоставяне със същия интервал на миналата година. Оперативните доходи на компанията също доближиха рекордните 456 милиона евро, отбелязвайки доста нарастване от 7,2 % по отношение на 2022 година Това показва мощната финансова позиция на Ламборгини и забележителната възвръщаемост на продажбите от 32,1 %.

Един от основните акценти на 2023 година за Ламборгини е представянето на новаторския Revuelto, първият plug-in хибриден суперавтомобил на компанията. Revuelto притегли интерес при представянето си през март, като поръчките към този момент надвишават индустриалния потенциал за повече от две години. Ламборгини отпразнува своята 60-та годишнина през 2023 година, което я трансформира във значима година за компанията. Компанията също показа SC63, хибриден първообраз LMDh, предопределен за надпревари с устойчивост от най-високо равнище. Този ход значи, че марката ще електрифицира своята гама и ще одобри стабилно бъдеще за високопроизводителни коли.

 width=

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР