Lamborghini катастрофира, докато се състезава с друго Lamborghini във Inland Empire

...
Един човек е арестуван, а друг се издирва от полицията,
Коментари Харесай

Един човек е арестуван, а друг се издирва от полицията, след като две Lamborghini участват в катастрофа в окръг Ривърсайд в петък вечерта.

Катастрофата е станала около 18:30 ч. на Jefferson Avenue на участък от път с обявено ограничение на скоростта от 45 mph.

Полицията в Муриета казва, че две Lamborghini Huracán са пътували един до друг с висока скорост, вероятно надвишаваща ограничението, когато една от суперавтомобилите изгуби контрол и удари трето превозно средство, което се движеше в крайната дясна лента.

Отломки се разпръснаха по пътя и двете коли претърпяха големи щети, включително Lamborghini, което изглеждаше напълно унищожено.< /p>

Репресиите срещу улични състезания в окръг Лос Анджелис доведоха до 27 ареста

Шофьорът на Lamborghini получи наранявания, които наложиха хоспитализация, но оттогава беше вписан в затвора за безразсъдно шофиране и улични състезания.

Шофьорът на неучастващия автомобил е бил разтърсен, но е претърпял леки наранявания, каза полицията.

Шофьорът на другото Lamborghini е избягал от местопроизшествието и не е проверил дали някой от другите шофьорите са били наред, каза полицията.

В ход е разследване и всеки, който може да е бил свидетел на катастрофата, или всякакви фирми или домове, които може да са уловили част от уличното състезание на охранителна камера, се призовават да се свържат с Полицейско управление Murrieta.

Въпреки че не е ясно коя година е произведено катастрофиралото Lamborghini, според Car and Driver цените на Huracán от 2023 г. започват от 212 090 $.

За последните новини, времето , спорт и поточно видео, отидете до KTLA.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР