Ламбе Алабаковски, представен като македонски певец стои зад подпалването на

...
Ламбе Алабаковски, представен като македонски певец стои зад подпалването на
Коментари Харесай

Ето кой е македонският певец Ламбе, подпалил българския клуб в Битоля

Ламбе Алабаковски, показан като македонски артист стои зад подпалването на българския културен дом "Иван Михайлов " в Битоля, оповестиха управляващите в Скопие.
За него се знае, че неотдавна се е прибрал в Македония, откакто през последните години е живял във Флорида, Съединени американски щати със брачната половинка си Магдалена и двете им деца Майкъл и Деметриус, оповестява уеб страницата slobodenpecat.mk. Роден е в село Любойно, Северна Македония.
Преди 17 години Алабаковски побеждава в музикалното шоу "Star Search ". Още с първия си шлагер „ Спаси ме “ Ламбе се изстрелва в звездния хоризонт и става всеобщ любим.
Докато живее в Съединени американски щати прекъсва музикалната си кариера за 7 години. Арестуваният за палежа се е завърнал в родината си през 2021 година.
Наскоро той беше част от концерта в чест на Тоше Проески и Аки Рахимовски, който се е провел точно в Битоля. "След 7 години пауза и едно прелестно нулиране, бих желал да продължа с музиката, тъй като това е моят гений от Бог. Планирам песни и видеоклипове, които се надявам да бъдат осъществени до края на тази година. M2 беше завладяващо шоу, което разкри доста гении. Днес са минали 17 години оттогава, само че към момента се приказва за него ", споделя още Ламбе Алабаковски.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР