Лалова-Колио се появи на церемонията по награждаването на най-добрите лекоатлети

...
Лалова-Колио се появи на церемонията по награждаването на най-добрите лекоатлети
Коментари Харесай

Ивет Лалова пропуска сезона заради травма на ръката

Лалова-Колио се появи на церемонията по награждаването на най-хубавите лекоатлети на България за 2018 година с шина на лявата си ръка. Спринтьорката е претърпяла интервенция на 7 януари поради скъсано сужохилие.

" Травмата на ръката я получих доста неуместно. През лятото се срязах на парче кристал, само че не обърнах съществено внимание. Оказа се, че при случая съм раздрала сухожилие, а по-късно то се е скъсало и по тази причина се наложи интервенция. Започнах годината с вирус и интервенция, само че се надявам отсега нататък да имам единствено хубави моменти ", сподели Лалова-Колио, която приключи пета от финала на 200 метра на Европейското състезание за мъже и дами през 2018 година.

Тя добави, че поради контузията е пропуснала единствено пет дни от подготовката си и към този момент тренира на цялостни обороти, само че няма да взе участие на надпревари през зимата.


" Съвсем малко пропуснах тренировки. В момента се приготвям на цялостни обороти. Зимният сезон ще бъде пропуснат, защото още една седмица ще би трябвало да нося шина. В момента работя по проекта за лятото ", сподели още Лалова-Колио.

Тя получи премия за разпространение на леката атлетика в България.

" Тази премия ме кара да се усещам оценена, обичана, уважавана ", добави спринтьорката.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР