Лаком за политическа реклама кърлеж се е устремил към сградата

...
Лаком за политическа реклама кърлеж се е устремил към сградата
Коментари Харесай

Внимание! Нагъл кърлеж пълзи към президента Радев! (СНИМКА)

Лаком за политическа реклама кърлеж се е устремил към постройката на президентството, научи БЛИЦ. Паякообразното създание по съвместителство е и ръководител на Върховния касационен съд.

Президентът е следващият политик, в който Лозан Панов желае да забие отровното си жило в презрян опит да извлече дял от кухата правосъдна промяна.

Още преди десетина дни, министър председателят Борисов излезе с остро предизвестие: " Когато се основават междуличностни спорове сред висши представители на съда, прокуратурата, а преди този момент и на следствието, и когато като кърлежи се прилепят към тях дребни политически партии - нищо положително не чака правосъдната система. И аз това нещо го споделих на господин Лозан Панов ".

Нещо повече - Борисов отхвърли да застане до Панов и по този метод се разграничи от маневрите на " Агнешките главички ".

Кърлежът, обаче не се умори. И полази по изтощените тела и водачите на политически партии.

Сега се е устремил към " Дондуков " 2, с цел да опита да извлече дял за себе си и ракетоносителя си " Дай България ".



Интересно за какво, в случай че Радев толкоз упорства за промяна в правораздаването, не се срещне с жертвите от незаконната тайфа " Наглите " и да чуе болката им?

Или да ревизира какви ги е приключил неговия другар Христо Иванов, който направи всичко допустимо, с цел да издейства повече права на... рецидивистите.

Сега същите тези престъпни нарушители имат прелестна опция предварително да напущат пандизите и да вършан нови злодеяния. При това законно. С поддръжката на Христо Иванов и " Дай България ".

Вместо да се поинтересува какъв брой неоправдателни присъди е произнесъл ръководения от него Върховен касационен съд, Панов неуморно обикаля телевизионните студия и кабинетите на политиците. Защото очевидно желае да е един от тях.

Става напълно ясно, че тогата му е отесняла и той желае да я размени с президентска тога, както му беше заречен неговия наставник от " Драгалевци ".

Първият му опит на кърлежа да се забие в президента Радев към измисления скандал " ЦУМ гейт " претърпя цялостен неуспех.

Президентът го посъветва да не го занимава с разправиите в правосъдната власт и му сподели жълт картон.

Време е този път Радев да покаже червен картон на Панов. Освен, в случай че не желае кърлежът да се впие в кожата му.

Един български военачалник знае по какъв начин да работи в сходна обстановка.

Ивайло КРАЧУНОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР