Лакирането на ноктите е един от най-лесните начини да изразим

...
Лакирането на ноктите е един от най-лесните начини да изразим
Коментари Харесай

Вижте какво издава за вас любимият ви цвят за нокти

Лакирането на ноктите е един от най-лесните способи да изразим себе си. Той може елементарно да се поставя и маха, можем да изберем най-новите трендове или пък да се придържаме към класическите нюанси. Макар на пазара да има безспир цветови варианти, всяка от нас има персонален любим, към който се връща още веднъж и още веднъж. Ето какво споделя за вашето персонално Аз обичаният цвят за нокти.
1. Червен
Червените нокти демонстрират, че сте буйни или най-малко желаете да бъдете видени като такива. Смел цвят, което значи, че обичате да показвате убеденост, мощ и искра. Не се страхувате да бъдете център на внимание.
2. Розов
Носенето на розови нокти издава женствена натура, която е в непрекъснато търсене на развлечение. Вероятно сте интуитивни персони, много амбициозни и насочени към кариерата.
3. Оранжев
Дръзки и импулсивни може са първите неща, които ви разказват. Това е цвят, който е цялостен с топлота и сила и постоянно се свързва с възторг и креативност. Не ви интересува какво мислят другите за вас и несъмнено знаете по какъв начин да се забавлявате.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР