Лъжците обикновено нямат добра репутация. Проблемът е, че най-добрите са

...
Лъжците обикновено нямат добра репутация. Проблемът е, че най-добрите са
Коментари Харесай

Зодии, които лъжат. По-добре не им вярвайте!

Лъжците нормално нямат добра известност. Проблемът е, че най-хубавите са доста сложни за различаване. И по този начин, по какъв начин да разберете на кого е по-добре да не вярвате? Оказва се, че има зодии, които имат обилни проблеми с честността.

Казват, че на лъжата краката са къси, рано или късно тя става ясно. Това обаче не е напълно правилно. В случай на натрапчиви лъжци е доста мъчно да се ревизира дали думите им са неискрени. Те могат да изкривят действителността дотам, че всички към тях да им се подчинят, а разкриването на лъжата им в действителност може да отнеме цяла безкрайност. Те са същински експерти.

Така че, в случай че се чудите дали си имате работа с измамник, коства си да ревизирате зодията му! Оказва се, че предразположеността към лъжливо държание може да бъде записана в звездите!

Зодии, които лъжат – Рак

Ракът е най-емоционалният знак от зодиака. Изключително чувствителни, хората ги ценят поради огромната им емпатия. Ето за какво е толкоз мъчно да се повярва, че те са натрапчиви лъжци. За разлика от другите, те не лъжат за лична полза, просто не желаят да наранят никого. Така че, в случай че имат да кажат нещо, което може да накара другия да се почувства зле, те го резервират за себе си.

Зодии, които лъжат – Близнаци

Въображението на зодия Близнаци не знае граници. Не е като да лъжат безочливо. Те оцветяват, прибавят вълнуващи влакна към сивата действителност. И макар че историите им постоянно са невероятни, те ги описват с такава увереност, че е невероятно да не им се повярва! Така, че не се вкопчвайте в техните истории и не завиждайте на този вманиачен живот, тъй като ще се окаже, че няма доста общо с същинските им прекарвания.

Зодии, които лъжат – Везни

Зодия Везни са доста осведомени с дипломацията. Те постоянно прибягват до операции в нейно име. Те са в положение да стигнат в действителност надалеч, с цел да реализиран мечтаните цели или даже да донесат мир на света. Обикновено желанията им са чисти, само че методът, по който ги реализират е малко по-различен. Поговорката „ задачата оправдава средствата “ идеално разказва метода им на неистина.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР