Лъжи, предателство, унижения, изневери – дори и най-умните и най-красивите

...
Лъжи, предателство, унижения, изневери – дори и най-умните и най-красивите
Коментари Харесай

12 начина жената да отмъсти на бившия

Лъжи, изменничество, унижения, изневери – даже и най-умните и най-красивите дами могат да се сблъскат с сходни неприятности в персоналния живот. Когато търсим метод да отмъстим на някогашния за ужасното му държание, преследваме няколко цели – да запазим имиджа си, да останем чисти пред закона и да не си спечелим рисков зложелател.

На какво мирише?
Да кажем, че някогашният ви е изоставил по изключително афектиран метод и вие желаете да му намекнете, че държанието му нагледно казано намирисва. За този намек ще ви трябват 1-2 сурови яйца и малко прясна риба, да вземем за пример скумрия. Или скариди. Напълнете със наличието на яйцето спринцовка и действайте! Можете да извършите няколко инжекции в седалката му в колата, в меките мебели в дома му или в тапицерията на вратата. Няколко скариди или късчета сурова риба можете да набутате на скришни места из жилището му. Много скоро някогашният ви ще се побърка от търсене на източника на отвратителната миризма – и на покупател за вмирисаната му кола.

„ Мравки в гащите “
Бившият ви е изневерил? Или е направил нещо непростимо гадно? Окей, до момента в който си събирате багажа, с цел да напуснете общото ви жилище, отбийте се за малко до чекмеджето с бельото на някогашния. Поръсените с пикантен пипер гащи обезпечено ще го „ развеселят “.

В името на закона
Мъж, който се е държал подмолно с партньорката си, най-вероятно е нечестен и в други сфери. Например, прави нарушавания при паркиране. Чудесно – снимайте колата му и пратете фотографията на КАТ. Да е паркирал вярно, като е толкоз интелигентен!

Да нахраним птичките
Винаги сте си мислили, че той обича колата си повече от вас? Чудесно, това ви дава страховит коз в ръцете. Една шепа слънчогледови семки или примес за птици от зоомагазина, пръснати по предния похлупак и покрива на автомобила му – и мръсникът ще се умори да вика „ къш “. Можете да заемете комфортна наблюдателна позиция и да видите по какъв начин той цъка с език над драскотините от нокти по боята.

Леко си напълнял
Бил е свидлив и недодялан и на всичкото от горната страна ви е казвал, че сте дебела? А я да забележим на кого внезапно са му омалели всички панталони и ризи! Да, същите панталони и ризи, които сте отнесли на шивач, преди да се изпарите вечно от живота на някогашния.

Поздрави от Мадам
Той се е самоутвърждавал за ваша сметка и непрекъснато се е опитвал да ви унижи, от време на време даже пред хора? Отплатете му се със същото – направете го за смях пред сътрудниците му. Представете си, в разгара на работния ден, когато офисът е цялостен и всички шефове са си по бюрата, някогашният ви внезапно получава пратка по пощальон – огромен портрет на дебела жена на 60-70 години, в игрива поза, по транспарантен пеньоар и с надпис от вида „ На моя мечо с вяра за още буйни нощи! Довечера те чака подарък! “.

Приемете, подпишете
Докато сътрудниците на подлия ви някогашен си обменят злословия за това, че той е ухажор на престаряла еротоманка, можете да подлеете масло в огъня. Злепоставящите колета на работното място ни дават опцията да проявим фантазията си. Например, пред очите на сътрудниците ви, някогашният може да получи някоя извратена секс-играчка или лекарство против импотентност. Ако съумеете да наемете по-изобретателен и подготвен на всичко „ пощальон “, той ще трансформира доставката в паметен театър. Можете даже да го помолите да направи видеозапис.

Стомашна приказност
Ако сте сигурни, че някогашният ви обичан е постъпил зле с вас и заслужава наказване, позволете си един хлапашки номер. Добавете очистително в желаната му напитка или в бурканчето с разтворимо кафе – и след това можете да се настаните комфортно и да гледате шоуто. Впрочем, за някои хора е даже потребно да се прочистят от шлаките.

Обаждане от „ другар “
Бившият може да е постъпил непоносимо с вас и да се подсмихва предостатъчно под мустак... В този миг ще е отлично, в случай че някой се обади на началството му да подсети, че като някогашен пациент на наркодиспансера той би трябвало да върви постоянно там да дава проби. И да не пропусне отново срещата на анонимните алкохолици!

Невидимият
Неприятно е, в случай че някогашният ви, който ви е наранил грубо, е ваш сътрудник по работа или е в един поток в университета с вас. Най-добрият метод да го накарате да осъзнае какъв брой е незабележим е да го игнорирате изцяло. Дръжте се по този начин, като че ли той не съществува. Не го поздравявайте, не го поглеждайте даже – и никога не стигайте до упреци и сълзи! Той несъмнено чака да получи удостоверение на своята значителност, лишете го от това наслаждение.

Твърде доста дами
Той цяла година ви е изневерявал с ваша другарка зад тила ви? Оставил ви е обляна в сълзи, а незабавно след раздялата е завъртял обич с ново гадже? Лошите хора заслужават някой и различен замърсен номер. Купете си няколко сим-карти и засипете някогашния с любовни и еротични есемеси. Новата му другарка би трябвало да узнае все някак с какъв женкар се е хванала.

Напомняне
Недъгава връзка, след края на която той даже е изискал да му върнете мизерните му дарове – какво може да е по-отвратително? Една американка направила занимателна изненада на стиснатия си някогашен – програмирала постоянен всекидневен паричен превод на негово име с известяван посредством известие за идващите 17 години. Всеки ден скъперникът получавал оскъдни грошове с унизително известие. Вие можете да извършите същото.

И за край – консултирахме се с психолог, с цел да уточним дали си заслужава да отмъщаваме.
Когато се сблъскваме с сложна, стресова обстановка, която трансформира живота ни, реакцията ни се дели на няколко етапи – потрес (усещане, че светът е рухнал), отказване (не имаме вяра, че това ни се случва), меланхолия (цел набор от усеща, от експанзия до самобичуване) и най-после приемане. В депресивната фаза на доста оскърбени дами им хрумва концепцията да си отмъстят. Нека си зададем въпроса за какво желаеме да отмъщаваме? Хората споделят „ Искам на индивида, който ме обиди, да му е също толкоз зле, колкото и на мен, дано и той се поизмъчи “. Но това е заблуда – в случай че някой до вас си пореже пръста, вашият порязан пръст няма да стартира да боли по-малко, нали? Хората, които са отмъщавали, след това споделят – мислех си, че ще ми олекне от това, само че не ми олекна. Жената отново минава през всичките етапи. Всяка отплата, всяко обсъждане и обмисляне на отплата ви кара да се фокусирате върху индивида, който ви е обидил. А с цел да преживеете раздялата, би трябвало да се концентрирайте върху себе си. Дори и трескавото разкрасяване, отслабването и публикуването на резултатите в обществените мрежи отново са усилия в името на някогашния, а не в името на самите себе си – вършиме го, с цел да му покажете какво е изгубил. жена Замислете се за какво това се е случило с вас, за какво сте си избрали подобен мъж? Какви „ тревожни сигнали “ сте пропуснали, за кои негови дефекти сте си затваряли очите, какво да извършите, с цел да не се повтори това? Преди да започнете война, замислете се дали не вредите на себе си. Освен това отмъщението е демонстрация на внимание към някогашния. Заслужил ли е сходни почести? Така рискувате вместо да му навредите, единствено да погалите самолюбието му, да го уверите, че е паметен.
Вместо да фокусирате мислите си върху неподобаващ човек и да си губите времето, парите, нервите и самоуважението поради него, по-добре се концентрирайте върху себе си. Приемете болката от раздялата, изтърпете я, преживейте я. Най-доброто възмездие ще е да преминете почтено това тестване, да се развивате и да продължите напред, трансформирайки всичко претърпяно в скъп опит.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР