Лъжа е казаното от премиера Кирил Петков, че 84 %

...
Лъжа е казаното от премиера Кирил Петков, че 84 %
Коментари Харесай

Бойко Ноев: България изглежда оплескана пред света

Лъжа е казаното от премиера Кирил Петков, че 84 % от българите не желаят военна помощ за Украйна, такова проучването на публичното мнение не е правено. Това съобщи някогашният боен министър Бойко Ноев, който дружно с още петима свои сътрудници прикани България да помогне с каквото може в помощ на украинската войска.  Той изясни, че не става въпрос за изпращане на самолети и ракети, а на продукция, която създава българската военна промишленост.

Ноев подлага на критика и президента Радев за изявлението му, че каските и бронежилетките, които желаеме да изпратим за цивилните в региона на спора, би трябвало да се първо за хората от български генезис. По време на война не може да се разделят хората по този метод, съобщи някогашният министър на защитата.

България наподобява оплескана пред света, съобщи Бойко Ноев и добави, че страната ни губи престижа си, като остава единствената с изключение на Унгария, която не желае да подкрепи военно Украйна. Той съобщи, че не схваща за какво единствено ние сме обезпокоени, че Русия ще ни нападне в следствие от помощта. По думите му, това слага под въпрос присъединяване ни в сегашните ни съюзи и отваря опция за агресивното държание на дипломат Митрофанова и съветската агитация, която унижава българската просвета и книжовност, което визира и отношениета ни със Северна Македония.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР