Лъжа е, че Движението за права и свободи подкрепя износът

...
Лъжа е, че Движението за права и свободи подкрепя износът
Коментари Харесай

ДПС съзря дългата ръка на Прокопиев и по казуса с износа на руски нефт

Лъжа е, че Движението за права и свободи поддържа износът на съветски петрол и артикули от него, модифицирани в рафинерията на " Лукойл " в Бургас, макар възбраната на Европейски Съюз и изискванията по дерогацията за България, забраняващи експорта даже и на подготвена продукция.

Това съобщи на брифиг в коридорите на Народното събрание ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Карадайъ още веднъж съзря зад офанзивата срещу партията му своя обичаен зложелател - притежателят на медии Иво Прокопиев.

" Поводът, по който заставаме пред вас, е една долна опашата неистина, която я видяхме в медиите на Олигарха. Става въпрос за с генезис Русия и Изключението съгласно нас е за българските жители, а не за едрия бизнес. Още по-малко може да послужи за следващата неистина по адрес на Движение за права и свободи от кръга на лъжата. Публикацията на лъжците през вчерашния ден, оповестена в 19:06 часа, твърди, че поддържаме износа на нефтопродукти макар европейския правилник ", обясни проблема партийният водач.

Движение за права и свободи са внесли и законопроект за надзор за използването на дерогацията за съветския петрол. Той планува да управлява включително и вносът на петрол по морски път, който съгласно служебния кабинет не влиза в възбраната на Европейска комисия.
 Христо Алексиев упорства: В дерогацията ни няма експлицитна възбрана за експорт
Христо Алексиев упорства: В дерогацията ни няма експлицитна възбрана за експорт

Все отново ще има среща с Европейска комисия за износа на петролни артикули от съветски нефт
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР