Лагерният гигант Heineken се противопоставя на тенденцията за затваряне на

...
Лагерният гигант Heineken се противопоставя на тенденцията за затваряне на
Коментари Харесай

Heineken ще отвори отново още 62 „изгубени“ пияници със 150 кръчми, които ще бъдат върнати до края на годината

Лагерният колос Heineken се опълчва на наклонността за затваряне на пъбове, като отваря още веднъж вълна от нафталинизирани локални поданици.

Пивоварът има Star Pubs, бизнес с 2400 пъба в цялата страна, и разкри проекти за наново отваряне на 62 обекта, класифицирани като „ дълготрайно затворени “. До края на годината тя се стреми да отвори още веднъж 156 такива пъба от началото на 2023 година Heineken също по този начин преобразява 612 от своите пъбове тази година. Общо компанията споделя, че ще влага £39 милиона в поправки и наново отваряне през 2024 година, създавайки съвсем 1100 работни места. Това идва откакто Британската асоциация за бира и пъбове заяви за над 500 заведения, затворени вечно предходната година, оставяйки 45 306 към момента работещи в Обединеното кралство.

И предвижда, че още 750 могат да бъдат изгубени до юли заради високи разноски и промени привички, като да вземем за пример повече хора, работещи от у дома. Средно 940 на година са били изгубени от 2014 до 2019 година Heineken...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР