Лагер сборът на националния отбор на България преди предстоящите двубои

...
Лагер сборът на националния отбор на България преди предстоящите двубои
Коментари Харесай

Програма на националния отбор на България за предстоящите двубои от Лигата на нациите

Лагер сборът на националния тим на България преди идните дуели от Лигата на нациите против Гибралтар и Северна Македония ще започва на 19 септември (понеделник) в 12:30 ч. в Разград. Пресконференцията на селекционера Младен Кърстаич преди семейството против Гибралтар ще се организира на 22 септември от 17:30 ч. на ст. " Лудогорец Арена ", а формалната подготовка на " лъвовете " ще започва в 18:30 ч. на клубната база на Лудогорец. 
 Пуснаха в продажба билетите за мачовете с Гибралтар и Северна Македония Пуснаха в продажба билетите за мачовете с Гибралтар и Северна Македония
Заниманието ще бъде отворено в първите 15 минути за представителите на медиите. Брифингът на гостите от Гибралтар е плануван за 11:15 ч. в същия ден на ст. " Лудогорец Арена ", а формалната подготовка започва 75 минути по-рано.

Двубоят против Гибралтар е с начален час 21:45 ч. на 23 септември, а вратите на ст. " Лудогорец Арена " ще бъдат отворени 2 часа по-рано за почитатели и публицисти.
 Още един българин влиза в щаба на Младен Кръстаич Още един българин влиза в щаба на Младен Кръстаич
Националният тим ще отлети с под наем полет от Варна за Скопие на 25 септември в 12:30 ч., а в същия ден от 18:00 ч. локално време ще стартира конференцията на Младен Кърстаич на ст. " Тоше Проески " преди дуела против Северна Македония. В 18:30 ч. там ще се състои и формалната подготовка на България, която също ще е отворена за представителите на медиите през първите 15 минути. Двубоят против домакините е на 26 септември от 20:45 ч. локално време.
 Кръстаич разгласи играчите за Гибралтар и Северна Македония - Чочев, Миланов и Михайлов са навън Кръстаич разгласи играчите за Гибралтар и Северна Македония - Чочев, Миланов и Михайлов са навън
Представителният ни отбор ще се завърне в София с под наем полет в ранните часове на 27 септември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР