ладно мече беше заловено при опит да пресече границата между

...
ладно мече беше заловено при опит да пресече границата между
Коментари Харесай

Хванаха необичаен „беглец” на границата между САЩ и Канада

ладно мече беше хванато при опит да пресече границата сред Съединени американски щати и Канада. Животинчето пробвало да влезе в страната на неограничените благоприятни условия, само че е спряно, евентуално тъй като не е имало нужните документи.

Снимки от канадските гранични служби демонстрират малко женско мече, което се е изправило на задните си лапи пред прозореца на граничния надзор в опит да премине от Британска Колумбия в Хайдър, Аляска, написа „ Ню Йорк Поуст” ().

От граничната работа споделят, че

мечето „ може да е желало да влезе в Съединени американски щати по витално значими аргументи, само че не е имало пътни документи” .

„ След принудителен пит да премине границата, нашите чиновници се придвижиха бързо, с цел да заловят мечката”, написаха канадските граничари в обществената мрежа Туитър.

A traveller sought entry for essential reasons, but had no travel documents. After a forceful attempt on its part to cross the border, our officers moved quickly to apprehend and transfer it to the Smither’s for the winter.
— Border Services PAC (@CanBorderPAC)
Мечето е предадено на профилирана организация в Британска Колумбия, Канада, която поставя грижи за осиротели или ранени диви животни. Животното ще прекара зимата в леговище на организацията, защото не тежи задоволително, с цел да преживее хибернация.

Анджелика Ландън, която е създател на приюта за животни показа, че те се

опитвали да издирят мечето в продължение на повече от месец .

„ Тя все ни се изплъзваше. Един ден получихме позвъняване от границата и тя беше там, пробвайки да влезе в САЩ”, споделя Ландън.

Според нея мечето е търсило плодове и друга храна и по тази причина пробвало да пресече границата, която обаче е затворена за всевъзможни несъществени пътувания в опит да се ограничи разпространяването на COVID-19.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР