Lacoste взе решение да започне съвместна работа с Григор Димитров

...
Lacoste взе решение да започне съвместна работа с Григор Димитров
Коментари Харесай

Новата колекция на Lacoste: Григор и WTA звезда представиха екипите на френската марка

Lacoste взе решение да стартира взаимна работа с Григор Димитров преди миналогодишния Ролан Гарос и това се оказа извънредно мощен ход на френската компания за облекло, тъй като този миг съответства с възхода на нашия тенисист и сега той е едно от главните лица на марката в спортния свят. Българинът наскоро беше поканен от марката на особено празненство в Маями, където още бяха Даниил Медведев и Новак Джокович, а при започване на годината снима и специфична фотосесия по долни дрехи за стилния колос.

От Lacoste пък не престават да демонстрират какъв брой доста държат на партньорството си с първата ни ракета и той беше определен за основно лице в промотирането на екипите на компанията за Мастърса в Мадрид. Финалистът от Маями си партнираше в рекламното видео със международната номер 79 и 2-кратна WTA шампионка - Бернарда Пера, която имаше същата задача, единствено че с дамската сбирка.

Самата визия наподобява доста елегантно и изчистено, като се залага на класическото бяло, което беше главен пъстър претекст и през предишния сезон на червени кортове за международния номер 10. Освен това можем да забележим и съществуването на оранжеви нюанси, които да ни припомнят, че въпреки всичко скоро наближава Ролан Гарос, а не Уимбълдън, където сигурно бялото ще господства в оборудването на тенисистите.

Ето и фрагменти от въпросната рекламна фотосесия:


   View this post on Instagram

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР