Лаборатория за марихуана в туристически комплекс край Асеновград бе разкрита

...
Лаборатория за марихуана в туристически комплекс край Асеновград бе разкрита
Коментари Харесай

Разкриха лаборатория за марихуана в туристически комплекс край Асеновград

Лаборатория за марихуана в туристически комплекс край Асеновград бе разкрита от асеновградски служители на реда. Днес чиновници от локалното Районно ръководство организираха спецакция за противопоставяне на производството и разпространяване на наркотични субстанции. В хода на интервенцията е претърсен туристически комплекс край село Мулдава.
В една от постройките са открити лаборатория, оборудвана с отоплителна и вентилационна система. В помещението било оставено да се изсушава ферма от марихуана. Към момента е открито, че опиатът е с почти тегло към 26 кг, като следва експертна информация да дефинира точното му количество. В хода на следствието в допълнение са конфискувани 17 лампи, 12 вентилатора, 3 въздухопровода, една електрическа мелница и чувал с тор, 4 туби с течни препарати за растителна отбрана и други материални доказателства за реализираната противозаконна активност. На мястото са открити също 12 саксии, в които е имало корени с отрязани стръкове от рода на конопа – така наречен “майки”, както и още 300 празни съда.

По случая са арестувани притежателите на туристическия комплекс – 56-годишен мъж, брачната половинка му – на 54 година и синът им, който е на 30 година Те ще останат в ареста за период от 24 часа. Образувано е досъдебно произвеждане и следствието продължава под наблюдението на Районна прокуратура–Асеновград. Припомняме, че единствено преди месец служители на реда разрушиха сушилня за канабис в асеновградското село Горнослав. Тогава арестувани за до 72 часа бяха татко и наследник, надлежно – на 61 година и 31 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР