Лаборатория разработи тест за бременност, в който освен, че ще

...
Лаборатория разработи тест за бременност, в който освен, че ще
Коментари Харесай

Нов вид тест за бременност показва кой е бащата

Лаборатория създаде тест за бременност, в който с изключение на, че ще узнае дали е бременна една жена, ще покаже лицето на бащата.

"Когато момичето уринира върху теста, двете линии ще се появят на екрана като знак, че чака дете, а до него ще се появи лицето на момчето ", изясни шефът на Фармацевтичен артикул "Ранна бременност ", оповестява в. Mirror.

Продават позитивен тест за бременност в интернет

За да покаже лицето на бащата, лабораторията е получила базата данни на INE (Национален институт за статистика) и посредством пръстов отпечатък и генетична връзка е съумяла да направи ДНК-връзка, когато пробата е позитивен и може да се покаже фотография. Тестът за бременност може да бъде показан в офисите на гражданския указател, когато детето се роди, което ще послужи за предявяване на родителската отговорност на бащата.

Очаква се този тип доказателства да бъдат пуснати в продажба неотложно, което би понижило, съгласно оценките до 60% нежелана бременност, защото огромна част от казуса е, че младежите се усещат ваксинирани от отговорността да упражняват отговорно родителство.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР