ЛА Ремс и Ню Инглънд ще играят на Супербоул LIII.

...
ЛА Ремс и Ню Инглънд ще играят на Супербоул LIII.
Коментари Харесай

Супербоул LIII: ЛА Ремс – Ню Инглънд, кошмар за черноборсаджиите

ЛА Ремс и Ню Инглънд ще играят на Супербоул LIII. Двубоят за купата на НФЛ е в нощта на 3 против 4 февруари от 1.30 ч. българско време в Атланта. „ Овните” са на Супербоул за първи път след пауза от 17 години и за първи път след връщането си от Сейнт Луис. Последното им присъединяване бе през 2002 година, когато изгубиха точно от бъдещия си противник.

В НФК ЛА станаха първият тим, спечелил край на конференцията като посетител от шест години насам. „ Овните” поведоха единствено един път против Ню Орлийнз – 4:17 мин. след началото на продължението, когато Грег Зърлайн вкара оказалия се надвит фийлдгол от 57 ярда. 26:23 за ЛА и тимът с най-хубави индикатори в цялата Лига в постоянния сезон ще гледа Супербоул по малкия екран.

За успеха Ремс получиха солидно рамо от „ зебрите”. След като почитателите им цяла седмица ревяха против назначението на Бил Винович за арбитър (б.а. – „ овните” не бяха печелили мач под негово управление от 10 септември 2006 г.) ЛА бяха пожалени 1:49 мин. преди края на постоянното време, когато Томилий Люис бе размазан от корнърбека Никъл Роби-Коулмън без въобще да може да протегне ръце към хвърлената топка. Вместо нов набор опити надълбоко в „ алената зона” на противника Ню Орлийнз трябваше да се задоволят с фийлдгол от 31 ярда. Който отвори вратата за геройствата на Зърлайн.

„ Кракът” първо вкара от 48 ярда с цел да прати мача в продължение, а там четири разигравания откакто Дрю Брийс (26 от 40 за 249 ярда) изплю топката в ръцете на лежащия по тил на земята Джон Джонсън III за интерсепшън, смълча цяла Луизиана.

След мача Брийс, навършил 40 предишния вторник, на практика даде обещание, че ще се върне за най-малко още един сезон. А до момента в който играчите на Ню Орлийнз отхвърлиха да обвинят съдиите за провалянето, градът незабавно бе залят от транспаранти с текст „ Бяхме ограбени!”
В АФК, в първия край с продължение от 1987 година насам, Ню Инглънд поеха топката в спомагателния интервал, измаршируваха 75 ярда за 4:52 мин. и победиха Канзас Сити с 37:31 . По този метод бе завършен кошмарният за черноборсаджиите Супербоул. Още в петък спекулантите обявиха гласно, че чакат ЛА – Ню Инглънд да ги удари крепко по джоба по две аргументи: 1. Никой не знае числеността на почитателите на ЛА, които са подготвени да прекосят страната с цел да гледат тима си на финал; 2. Ню Инглънд са се сраснали със Супербоул, почитателите им са придирчиви и не са подготвени да заплащат луди пари за вход.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР