Ла Лига и Асоциацията на местните футболисти проведоха още една

...
Ла Лига и Асоциацията на местните футболисти проведоха още една
Коментари Харесай

В Испания се обсъжда вариант да се играят мачове на Коледа

Ла Лига и Асоциацията на локалните футболисти организираха още една среща през тази седмица. Този път позициите на двете страни са доста близки, оповестяват испански медии.

" Сантяго Бернабеу " ще стане склад за медицински консумативи

Испанската столица е доста наранена от ковид

Обсъждани са били редица заболели въпроси, свързани с пандемията, породена от ковид като вероятното възобновяване на сезона и възможното орязване на заплатите на футболистите. Сред най-интересните детайлности е вероятността идната акция да стартира не в средата на август, а през септември, ако актуалната не приключи до 30 юни. Междувременно, новият шампионат не трябва да завършва прекомерно късно, откакто Евро 2020 беше изместено за идващото лято. Така може да се наложи тимовете да играят мачове и по Коледа, каквато е традицията в Англия.

В момента шампионата в Испания е спряно най-малко до 11 април, когато е последният ден от оповестеното изключително състояние в страната. Другата седмица може да има повече изясненост към рестартирането на сезона, когато президентът на Ла Лига Луис Рубиалес ще се срещне с тимовете от първите две равнища на локалния футбол.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР