ЛА Чарджърс победиха Тенеси с 20:19 в 25-ото издание на

...
ЛА Чарджърс победиха Тенеси с 20:19 в 25-ото издание на
Коментари Харесай

Чарджърс биха Тенеси пред 84 301 на „Уембли“

ЛА Чарджърс победиха Тенеси с 20:19 в 25-ото издание на „ НФЛ в Лондон “. Десет години откакто с късен интерсепшън в „ алената зона “ коства провалянето на „ светкавиците “ против Ню Орлийнз Филип Ривърс се реваншира с две тъчдаун бомби, индикатори 19 от 26 за 306 ярда и рейтинг 137.7. Но героичните му прояви щяха да са безплодни, в случай че не бе самоубийственият блъф на „ титаните “ в последната минута.

Куотърбекът на ЛА имаше потребност от едвам девет секунди в игра с цел да откри ендзоната на Тенеси. Още първият му пас в мача бе трансфорат в тъчдаун от Тайрел Уилямс. Но бързината, с която ЛА отбелязваха се оказа огромният проблем преди почивката. Методичните набези на Тенеси доведоха до такава степен, че отбраната на „ домакините “ прекара 21 минути на терена през първото полувреме. Но интерсепшън на Дензел Периман на ярд от крайната линия секунди преди края на втората четвърт опази задатъка от 10:6.

ЛА поеха началния удар за второто полувреме и бързо последва нова тъчдаун бомба на Ривърс. Този път от 55 ярда към Майк Уилямс. Тенеси се приближиха на единствено точка 31 секунди преди края след тъчдаун на Люк Стокър. Но вместо да играе за продължение треньорът Майк Врейбъл заложи на опит за две спомагателни точки. При първото разиграване бе свирено нарушаване на ЛА. При второто пасът на Маркъс Мариота не мина и блъфът коства на „ титаните “ втора загуба в последните три седмици.
Поражението смъкна Тенеси (3-4) от първото място в АФК Юг. След седмица отмора „ титаните “ не престават сезона в нощта на 5 против 6 ноември българско време с посещение на Далас. Ден по-рано ЛА Чарджърс (5-2) гостуват на Сиатъл.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР