л. Учителят Джейсън Сийман е обезвредил стрелеца от Индиана, предава

...
л. Учителят Джейсън Сийман е обезвредил стрелеца от Индиана, предава
Коментари Харесай

Voice of America: Учител е обезвредил стрелеца от Индиана

л. Учителят Джейсън Сийман е обезвредил стрелеца от Индиана, предава радио Voice of America. Ученик е нахлул с два револвера и е разкрил огън в главно учебно заведение в Нобълсвил, Индиана по време на тестово изпитване. Ранил е учителя и още един възпитаник, като учителя е съумял да го обезвреди преди да пострадат още хора.

„ Нашият преподавател Джейсън Сийман незабавно се втурна към него и го смъкна на земята. Ако не беше той щяхме да пострадаме още хора “, сподели различен възпитаник от същия клас. Братът на учителя сподели, че Джейсън е бил в схващане и има три огнестрелни пострадвания и е разговарял със брачната половинка си след случая. Направена му е интервенция. Засега не се разкрива името на нападателя, като се знае, че той е от същото учебно заведение.

Стрелбата е станала единствено седмица преди края на образователната година. Демократите от Сената на щата Индиана са създали документално изказване, в което изричат състрадание към потърпевшите и приканват да се подхващат стъпки за попречване на учебните стрелби, в това число ограничавания върху притежанията на оръжия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР