Л. Нешков: Г-н Борисов, мълчанието Ви руши авторитета на България!Уважаеми

...
Л. Нешков: Г-н Борисов, мълчанието Ви руши авторитета на България!Уважаеми
Коментари Харесай

Л. Нешков: Г-н Борисов, мълчанието Ви руши авторитета на България!

Л. Нешков: Г-н Борисов, мълчанието Ви разрушава престижа на България!
Уважаеми господин министър председател,

През последните три дни Вашият заместител систематично разрушава всичко положително, което сътвори българската страна в връзките ни с Република Македония през последните 18 месеца.

За първи път от 1945 година насам, в Република Македония български политик във Ваше лице, бе повече почитан даже от локалните водачи. И това отношение е изцяло справедливо с помощта на Вашата реакция за Никола Груевски, когато в далечната 2015 година заявихте, че "не желаете даже да го виждате! ”

Лично аз не съм сюрпризиран от държанието на Вашия заместител!

Но, Вие като министър председател, поради държанието на Красимир Каракачанов, сте задължен да отговорите на следните въпроси:

Защо е тази ненавист към “неосвестените ” македонци?

Защо този герой “срещу македонизма ” написа доноси против наказан и лежал 12 години в сръбските /югославски/ затвори. Доказан българин от Македония!

Как по този начин същият този “герой ” е непосредствен дълги години с уличния палач на УДБА Любчо Тодорчевски, който под псевдонима "Карла" взе участие в интервенциите против политическата емиграция в Западна Европа.

Защо след 1990 година сегашният водач на Вътрешна македонска революционна организация взе участие интензивно в унищожаването на македонските братства и злоупотребява с техните парцели!

Защо сръбски дипломати се хвалят в центъра на София, че имат по-точна информация за броя на българските жители в Македония от управляващите в Скопие?

Г-н Борисов,

Възпитан съм да обичам България и Македония. При това не селективно – според от това, кой е на власт! Български жител съм от 1995 година, като преди този момент дружно с цялото си семейство бяхме под закрилата на Организация на обединените нации. И съм “осъзнат ” без да заплащам за това! Очевидно, осъзнатите през днешния ден, са единствено тези, които са пълнили сейфовете в центъра на столицата ни!

България избави Македония на три пъти. През 1992 година при оповестяването на нейната самостоятелност, по време на гръцкото ембарго и по време на бруталната външна интервенция приключила с погрома на македонския парламент на 27-ми април. Спомнете си нощта на 27-ми – тя бе връх във вашата откровена угриженост към Македония.

Мълчанието в никакъв случай не е било злато в решаващи исторически моменти. Българо-македонските връзки имат ясна вероятност. Не рушете трасирания път, за който всички в Европа се възхищават.

Всяка писмен знак написана дотук, е истина! /БГНЕС

----------------

Любчо Нешков, Агенция БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР