Кюстендил. Заседанието по делото за откритите мъртви коне в Осоговска

...
Кюстендил. Заседанието по делото за откритите мъртви коне в Осоговска
Коментари Харесай

Кюстендил: Заседанието по делото за откритите мъртви коне в Осоговска планина беше прекратено заради нередовност в призоваването на обвиняемия

Кюстендил. Заседанието по делото за откритите мъртви коне в Осоговска планина беше прекъснато поради неизправност в призоваването на обвинения, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус ” – Кюстендил . Стана ясно, че животновъдът Петър Пищалов е нередовно свикан, не е открит на непрекъснатия си адрес, само че е бил известен за съвещанието от юриста му. По тази причина Петър Пищалов участва в съда. Поради служебна ангажираност на юриста ход на делото не беше даден. Съдът връчи служебно постановлението на Районна прокуратура за запознаване с него от страна на юриста и на обвинения. „ Делото към този момент е в съда. Има много очевидци. Максимално бързо се подхожда ”, сподели прокурор Галина Димитрова. По думите ѝ досега няма бавене на самото дело. От своя страна Петър Пищалов сподели пред съда, че не се признава за отговорен.
„ Ще се срещна с обвиняването, имам юрист. Съдът ще реши ”, сподели Петър Пищалов. Следващото съвещание по делото беше планувано за 13 май от 13.30 часа. Тогава би трябвало да бъдат призовани всички очевидци и движимости лица.
Венцеслав ИЛЧЕВ
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР