Кюстендил. След две - три седмици мисля, че ще минат

...
Кюстендил. След две - три седмици мисля, че ще минат
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов: След две - три седмици мисля, че ще минат нещата с COVID

Кюстендил. След две - три седмици мисля, че ще минат нещата с Коронавирус. Това сподели министър председателят и лидер на листите на Коалиция ГЕРБ-СДС в София и Пловдив Бойко Борисов при визитата си в Кюстендил, излиза наяве от видеоклип, оповестен на страницата на Борисов в обществената мрежа „ Facebook “ . „ Навремето са идвали от римляните до немските бойци да се лекуват тук поради минералната вода. Действаме в ремонта, стадионът става прекрасен “, съобщи Борисов. Той попита кмета Петър Паунов по какъв начин върви имунизацията в общината.

„ Ваксинираме хората от общината. За един ден всичко оправихме. Събрахме хората от селата и всичко стана доста бързо “, уточни Паунов.

„ От 1979 година е издигната спортната база в града. Миналата година държавното управление оказа помощ да можем да открием откритата лекоатлетическа писта. Имаме 27 типа спорт, имаме страхотни спортисти. Заварихме стадиона в съсипия. Сава Богу предходната година с тези 3 млн. лева от държавното управление ще се ремонтира. Обезопасихме постройката, подменяме инсталациите, оправяме отоплението, водата, ще създадем и сауна. Заварихме стадиона в съсипия, а ще стане приказка. Трябва ни поддръжка зала „ Арена Кюстендил “ за 1800 индивида, която ще е многофункционална спортна зала - за всички типове спорт. Ще стане страхотна постройка с басейни за доста спортове, откарали сме и минерална вода горе. Имаме подготвен план, би трябвало ни единствено поддръжка за залата. Очакваме Военното министерство да се посочи за терена, останаха единствено 4-5 дка “, съобщи кметът на Кюстендил Петър Паунов.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР