Кюстендил. През следващата година ще се постараем да повишим субсидията

...
Кюстендил. През следващата година ще се постараем да повишим субсидията
Коментари Харесай

Петър Паунов, кмет на Кюстендил: През следващата година ще се постараем да повишим субсидията за спортните клубове и да продължим с ремонтите на базата

Кюстендил. През идната година ще се постараем да повишим дотацията за спортните клубове и да продължим с ремонтите въз основата. Това сподели кметът на Община Кюстендил Петър Паунов по време на церемонията „ Спортист на годината ”, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус ” – Кюстендил . „ Благодаря ви за това, че раздадохте дни и нощи ограничения, труд и пот, с цел да светите фактически като коледни звезди над Кюстендил, над вашите фамилии и над всички ваши другари. Давам си сметка какъв брой ви коства всичко това. Благодаря за големите сърца, които вие съхранихте, за това че запазихте усмивките на тези прелестни деца, които вървят по вашите стъпки. Благодаря ви за това, че с помощта на вас кюстендилският спорт фактически е пример за себеотдаване, за чест и за героизъм. Думи и понятия, които в актуалния свят са извънреден недостиг и те съществуват единствено с помощта на хора като вас ”, сподели Петър Паунов.
По думите му ще бъде вложено усърдие да бъдат подкрепени напъните на клубовете с смяна в дотацията с към 10 %, както и да се продължат вложенията в ремонт и модернизиране на спортната база.
Венцеслав ИЛЧЕВ
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР