Кюстендил. Пожелавам на всички българи много кураж и вяра, защото

...
Кюстендил. Пожелавам на всички българи много кураж и вяра, защото
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Сергей Станишев, БСП: Пожелавам на всички българи много кураж и вяра, защото минаваме пред труден момент

Кюстендил. Пожелавам на всички българи доста кураж и религия, тъй като минаваме пред сложен миг. Това сподели в Кюстендил Сергей Станишев, водач на Партията на европейските социалисти и претендент за евродепутат от листата на „ Българска социалистическа партия за България ”, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус ” – Кюстендил . Сергей Станишев уточни, че над 40% от българите са под прага на бедността или живеят в тежки ограничения. „ Точно Денят на духовността би трябвало да ни сплотява и да ни дава вяра, тъй като сме минали през каквото ли не за 13 века. Българската нематериалност и цивилизация, нашите обичаи са това, което ни е разрешило да оцеляваме като нация. Убеден съм, че може да преодолеем всички компликации и в този момент, в същото време. Въпреки, че миграцията се трансформира съвсем в евакуация ”, сподели Сергей Станишев.
По думите му последните седмици, когато се е срещнал с хиляди хора, демонстрират, че най-вече вълнува хората да видят явен проект за България, за мястото на страната в Европейския съюз и политиката на приходите, което е главното и най-важното за напредъка на България. „ Без решение на този въпрос, без политика на приходите, тяхното догонващо развиване в Европа, няма да задържим хората в страната, изключително младежите, а това е най-големият капитал на България. Без квалифицирана работна ръка, без хора с умения, не може да притеглим вложения, не може да имаме стопански напредък ”, сподели Сергей Станишев. По думите му когато от ГЕРБ споделят, че приходите би трябвало да почакат – това е неправилна политика.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР