Кюстендил. Когато гласувате, мислете кой наистина ще работи за България

...
Кюстендил. Когато гласувате, мислете кой наистина ще работи за България
Коментари Харесай

Евродепутатът Андрей Слабаков: Когато гласувате, мислете кой наистина ще работи за България

Кюстендил. Когато гласувате, мислете кой в действителност ще работи за България и кой в това време си е направил други сметки. Това сподели пред публицисти евродепутатът Андрей Слабаков, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Кюстендил . Евродепутатът поддържа листата на Коалиция " Българските патриоти - Вътрешна македонска революционна организация, Воля и НФСБ " за област Кюстендил. Той бе и формален посетител на Празника на черешата в града. „ Надявам се, че на идните избори хората ще проявят малко здрав разсъдък, тъй като от време на време той ни липсва и се занимаваме повече с страсти “, сподели Андрей Слабаков. По думите му предишният път Вътрешна македонска революционна организация са били сами, а резултатът е бил порядъчен.

„ Аз допускам, че ще влязат, тъй като сега в България има доста огромен проблем. Това е, че на практика няма десни партии “, сподели Андрей Слабаков. Той добави, че липсват консервативни десни партии, които да мислят за личната си страна. Трябва да има патриоти, които обичат родината и страната си. За да може тази страна въпреки всичко да действа и то по метод, който да бъде потребен за хората.

От своя страна лидерът на листата за област Кюстендил Георги Петров съобщи, че българските патриоти са потвърдили, че единствено те носят в сърцата си националната и виновна патриотична концепция за България, че отстояват българските национални ползи. „ Ние аварийна татковина нямаме. Обичаме и милеем за родината си “, сподели Георги Петров.

Венцеслав ИЛЧЕВ
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР