Кюстендил. 10 пожара са гасили огнеборците от област Кюстендил в

...
Кюстендил. 10 пожара са гасили огнеборците от област Кюстендил в
Коментари Харесай

10 пожара са гасили огнеборците от област Кюстендил в почивните дни, издирвана е изгубила се в Осоговска планина жена

Кюстендил. 10 пожара са гасили огнеборците от област Кюстендил в почивните дни, търсена е изгубила се в Осоговска планина жена, оповестиха от пресцентъра на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Кюстендил . Три от пожарите са нанесли вреди – в апартамент в Дупница са унищожени провлечен бойлер и долап, причина за пожара е късо съединение;при пожар в къща в с. Пиперево са изгорели 9 кв. м таван вид гредоред, причина за пожара е погрешно прилагане на отоплителни уреди; при пожар в къща в с. Богослов са изгорели 50 кв. м покривна структура, причина за пожара е строителна нередовност. Няма потърпевши хора.

По време на празничните дни екипи на Районна работа „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ са оказали подпомагане на ПСС – Кюстендил при издирването на изгубила се жена в Осоговската планина, открита е.

На 25 декември е разпален л.а. „ Рено “ в с. Търновлак, автомобилът е погубен изцяло. При подхванатите издирвавелни дейности чиновници на районно управление (на МВР) Кюстендил са задържали с полицейска заповед 49-годишен мъж от Кюстендил, за който са събрани данни, че е съпричастен към действието. По случая е формирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Кюстендил, известен е дежурен прокурор.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР