„Кюфтето за хамбургер е също толкова сочно и вкусно, колкото

...
„Кюфтето за хамбургер е също толкова сочно и вкусно, колкото
Коментари Харесай

Отвъд месото – вкусът в бъдеще време!

„ Кюфтето за хамбургер е също толкоз сочно и вкусно, колкото и това, приготвено от мляно телешко месо “, споделя началник Велев, основен готвач на МЕТРО Академия.
Бъргърите и наденичките на Бионд Мийт, предлагани от МЕТРО, са апетитна опция за изхранването на планетата
Искате ли да опитате това, което Леонадрдо ди Каприо, Бил Гейтс и основателите на Twitter Евън Уилямс и Биз Стоун избират на своята софра? Тогава проверете в Интернет за бургерите и наденичките на Бионд Мийт – американската компания, която от 2009 година сполучливо основава растителна опция на месото, употребявайки белтъчини, извлечени от граховото зърно.

Без соя, без глутен и без GMO, само че за сметка на това с богато наличие на протеини, повече от колкото бихте намерили в кюфтето на един бургер от телешко месо. Това, което създателят на компанията Итън Браун си е сложил за цел - да сътвори артикули, които не отстъпват по усет и качество на месните, само че съдържащи по-малко холестерол, създадени с по-малко вода, при лимитирана консумация на електрическа енергия за тяхното производството и по-малко излъчвания въглероден диоксид, наподобява реализирано.

Защитниците на околната среда през днешния ден могат да се любуват на бургери и наденички, при чието основаване, спрямо стандартното развъждане на животни и месопреработка, е употребена 99% по-малко вода, 46% по-ниска консумация на електричество, 93% по-малко обработваеми площи, при 90% по-ниски равнища на парникови излъчвания.

Без да наподобява като панацея за екологичното бъдеще на Земята, продуктите на Бионд Мийт обрисуват една от вероятните вероятности пред решение на проблемите с изхранване на човечеството. „ Спешно се нуждаем от други възможности на животинските протеини от фермерското земеделие, с цел да понижим високите условия за запаси. “, споделя Фабио Зимсен, изпълнителен шеф на NX-Food, дъщерната компания на немския търговец на едро METRO, която търси, създава и постанова различни храни на потребителския пазар. „ Ето за какво продуктите на Бионд Мийт отразяват духа на времето и ни оказват помощ да усъвършенстваме съществуващата хранителна система. “ NX-Food и METRO гледат напред и възнамеряват от ден на ден и по-устойчиви артикули сходни на Бионд Мийт в своя подбор. Наденичките и бъргърите Бионд Мийт са част от продуктовата гама на METRO Германия от края на 2018 година, а от този август са към този момент и на рафтовете на компанията в България. Така МЕТРО става първата компания, която стартира да предлага революционните артикули на американския startup на българския пазар.

И до момента в който спасението на планетата наподобява се движи по проект, дали усетът, с който българските феновете на барбекю и хамбургери са привикнали ще остане неизменен? Отговорът идва от кухнята на МЕТРО Академия, в която основният й готвач, началник Юри Велев, е готвил неведнъж с продуктите на Бионд Мийт преди те да влязат в магазините на компанията. „ С Бионд Мийт можете да приготвите на барбекю бурургери и наденички, по същия метод, по който бихте го създали с обичаните си телешки артикули. Кюфтето за хамбургер е също толкоз сочно и вкусно, колкото и това, приготвено от мляно телешко месо. “, споделя началник Велев. „ Неслучайно продуктите на Бионд Мийт се намират на нашите щандове в съседство с тези, приготвени от кайма. “ На основния готвач на МЕТРО Академия може да се има вяра – потвърден фен и занаятчия на месни блюда, той счита, че усетът на граховото кюфте не отстъпва на телешкия му еквивалент. Ако желаете сами да опитате и решите да добавите продуктите на Бионд Мийт към менюто си, както и да се запознаете с защити предписания, вижте повече тук!

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР