Кьолн обяви, че удължава договора на спортния си директор Хорст

...
Кьолн обяви, че удължава договора на спортния си директор Хорст
Коментари Харесай

Кьолн удължи договора на спортния си директор

Кьолн разгласи, че удължава контракта на спортния си шеф Хорст Хелд до юни 2023-а година, макар че през този сезон отборът записва серия от 10 мача без победа.

Хелд и старши треньорът Маркус Гиздол бяха назначени в края на предходната година и направиха нужното тимът да резервира мястото си в елита, тъкмо след завръщането при най-хубавите. В края на сезона обаче пристигна и неприятната серия.

" Ние постоянно сме имали концепцията да поддържаме поредност за позицията на спортния шеф и това се отнася и при назначението на Хорст Хелд на поста, съобщи президентът на Козлите Вернер Волф.

Откакто дойде през ноември, той сполучливо се оправи с няколко спешни обстановки в сложни условия. Самият Хелд пък съобщи, че пред клуба има съществени провокации, които са наложени от коронавирус-кризата. " Нямам самообладание да получа още благоприятни условия и да издигна Кьолн като постоянен клуб за дълго време в Бундеслигата, сподели още някогашният централен нападател.

Според уеб страницата на списание " Кикер ", старши треньорът Маркус Гиздол също в скоро време ще получи оферта с нов контракт. Кьолн приключи на 14-о място в шампионата, откакто в последния ден от акцията беше сломен с 1:6 от Вердер (Бремен), за който успеха означаваше избавяне от директното изпадане.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР