Кворумът е отговорност на управляващите. Това коментира пред журналисти в

...
Кворумът е отговорност на управляващите. Това коментира пред журналисти в
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Кворумът е отговорност на управляващите

Кворумът е отговорност на ръководещите. Това разяснява пред публицисти в Народното събрание Мустафа Карадайъ, ръководител на ПГ на Движение за права и свободи, съобщи Българска телеграфна агенция.

Повод е отводът на депутатите от опозицията - ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и " Възраждане ", да се записват в пленарна зала. Предстои трети, финален опит за регистрация, тъй че Народното събрание да стартира своята работа. При втория опит за регистрация в зала бяха 113 народни представители.

Карадайъ попита за какво този въпрос, за кворума, се задава на опозицията, откакто кворумът е отговорност на ръководещите.

Вчера, през днешния ден, цялата последна седмица нито Кирил Петков, нито Бойко Рашков са се обаждали да ми дадат някакви инструкции. Аз не знам какво да върша, а те са единствените носители на истината, разяснява иронично Карадайъ.

Председателят на Движение за права и свободи се обърна към публицистите с " Честит празник на демокрацията ". Спазването на Конституцията и законите на страната е празник на демокрацията, уточни той.

" Празник на демокрацията. Спазването на Конституцията и законите на страната е празник на демокрацията ", разясни празничното си въодушевление водачът на Движение за права и свободи.

На въпрос за какво Движение за права и свободи не се записват в зала, шефът на Движение за права и свободи съобщи: " А за какво към опозицията този въпрос? Има ръководещи. Въпросът е към ръководещите. Винаги в Народното събрание се е твърдяло, което е и правилно, че кворумът е отговорност на ръководещите ", сбит бе той.

" Цялата последна седмица нито Кирил Петков, нито Асен Василев, нито Бойко Рашков са ми се обаждали да ми дадат някакви инструкции и аз не знам какво да върша. А те са единствените носители на истината. Нито Кристиян Вигенин, нито Мирослав Иванов са ми го разтълкували защо става въпрос, та аз от кое място да знам ", подигравателен бе той.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР