Квитова отново не загуби сет и среща Колинс в първия

...
Квитова отново не загуби сет и среща Колинс в първия
Коментари Харесай

Квитова отново не загуби сет и среща Колинс в първия полуфинал при жените в Мелбърн

Квитова още веднъж не загуби сет и среща Колинс в първия полуфинал при дамите в Мелбърн
Петра Квитова се класира за полуфиналите на Откритото състезание на Австралия по тенис, откакто в профил представителката на домакините Ашли Барти в два сета – 6-1, 6-4. Чехкинята стартира стремително дуела против австралийката и не й остави шансове в откриващата част, печелейки сета при 6-1.

Във втория Барти бе надалеч по-равностойна, само че се пропука при 4-4 и собствен сервис. 28-годишната двукратна шампионка на Уимбълдън сервира в следствие сполучливо за мача и по този начин продължи към полуфиналите в Мелбърн, без да е изгубила сет.

Това е вторият й полуфинал в Австралия след 2012 и десета поредна победа през 2019. Квитова победи на шампионата В Сидни, където победи точно Барти в спорта за купата. Нейна съперничка на полуфиналите ще бъде дебютантката в тази фаза на шампионат от Големия шлем Даниел Колинс от Съединени американски щати, която в профил в три сета рускинята Анастасия Павлюченкова. Чехкинята и американката имат един дуел между тях до момента, който бе изигран неотдавна на шампионата в Бризбейн, където Квитова надви мъчно след 6-7, 7-6, 6-3. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР