Квантовият анализатор, познат като PlanB наскоро обсъди индикатор, който предполага,

...
Квантовият анализатор, познат като PlanB наскоро обсъди индикатор, който предполага,
Коментари Харесай

Биткойн на прага на експлозивен бичи пазар според PlanB

Квантовият анализатор, прочут като " PlanB " неотдавна разиска знак, който допуска, че Биткойн (BTC) може да навлезе в интензивен бичи пазар. 

В стратегическа сесия в YouTube PlanB показа прозренията си като уточни, че цената на осъществените разноски на Биткойн, която пресмята междинната стойност на предлагането на BTC въз основа на цената, на която монетите са били последно преместени, демонстрира опцията за по-значителен бичи пазар.

Според PlanB, когато цената на Биткойн надвиши двугодишната осъществена цена на разноските, това в исторически проект е било сигнал за доста възходящо придвижване.  

Краткосрочната себестойност за последните пет месеца. PlanB обаче акцентира, че месец юни към момента не е завършил и е належащо в допълнение наблюдаване, с цел да се откри резултатът.

PlanB обърна внимание и на обстоятелството, че показанията на осъществената себестойност нарастват дружно след интервал на застой. Той означи, че в исторически проект надхвърлянето на двугодишната осъществена цена е алармирало за идно ускорение на бичия пазар. Той се базира на сходни случаи през 2016 година и на необикновената 2019 година, която   беше много повлияна от Covid-19 пандемията.

Освен това PlanB откри за завладяващ обстоятелството, че както осъществената цена (представена с черната линия), по този начин и двугодишната осъществена цена (представена със синята линия) са почнали още веднъж да нарастват след нескончаем интервал на спад.

Това развиване прибавя спомагателна конспирация към обстановката и изисква деликатно наблюдаване, с цел да се реши бъдещата траектория на Биткойн.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР