Квалификациите за Евро 2020 приключиха за отборите на Черна гора

...
Квалификациите за Евро 2020 приключиха за отборите на Черна гора
Коментари Харесай

3-те най-добри прогнози за двубоя Черна гора - България

Квалификациите за Евро 2020 завършиха за тимовете на Черна гора и България , които се изправят един против различен в дуел на достойнството, част от група " A ". Но това не значи, че не ни чака забавен конфликт сред балкански тимове, които до момента са правили доста забавни срещи. 
Черногорци може и да разполагат със селекция, оценена на тройно по-голяма сума спрямо тази, с която разполага Красимир Балъков, само че " лъвовете " ще излязат на терена в Подгорица с концепцията да се обиграват за основните мачове през март от Лигата на нациите - мини шампионат, който може да прати България на Европейското състезание през 2020 година. 

Както към този момент споменахме, двата отбора нямат никакъв късмет за класиране през квалификациите, тъй че можем да чакаме открит дуел с значително положения пред двете порти. Нещо повече - България и Черна гора изиграха много отегчителен дуел в София по-рано тази година, който приключи 1:1, макар че нямаше доста обстановки за попадения. Тогава треньор на България беше и по-дефанзивно ориентирания Петър Хубчев, тъй че умерено могат да се чакат голове.
По-опитните от вас към този момент допускат, че една от най-подходящите футболни прогнози е за попадения и в двата врата, или на " букмейкърски език " - гол/гол. Ставката за това в уеб страницата на Националната лотария е страховит - 1.96, а вероятността - доста сериозна. 
България може и да не вкара гол на Англия, само че имаше положения за това и надалеч по-сериозни ще са възможностите пред Ивелин Попов и компания в Подгорица. Също по този начин в 8 от последните 10 мача на националния ни тим видяхме голове и в двете порти (както и в 8 от последните 10 гостувания на представителния ни тим). В 4 от последните 6 мача на Черна гора също има голове и в двете порти, в това число в 3 от последните 4 домашен мача на тима. 

Втората прогноза, на която може да се заложи с малко по-голяма убеденост, е над 2.5 гола в мача. Тук главната причина е самият коефициент - 2.23! Това се дава като ставка сред тимове, които имат по 4 " оувъра " в последните си 5 мача. Струва си да се опитва, даже да не излезе, поради добавената стойност, която този коефициент носи по отношение на резултатите на двата тима. 
И за край една много рискова прогноза - мачът е без значение за крайното нареждане и към този момент споменахме, че чакаме голове. Така че едно " миролюбиво " 2:2 излгежда като прелестна опция, която не би трябвало да бъде изпускана на коефициент 15! 
Прогнозите за срещата Черна гора - България: 
И двата тима да отбележат гол 
Над 2.5 гола 
Точен резултат: 2:2 
За срещата Националната
лотария предлага повишен коефициент за двоен късмет за България (подробности вижте тук)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР