Кутлтурният афиш за българското председателство на ЕС, финансиран от министерството

...
Кутлтурният афиш за българското председателство на ЕС, финансиран от министерството
Коментари Харесай

Куриоз: `Ева квартет` не знаят, че проект с тяхно участие спечелил 53 000 лева от Председателството

Кутлтурният плакат за българското председателство на Европейски Съюз, финансиран от министерството на Боил Банов, разбуни духовете със селекцията си на планове.

За тях пръв описа музикантът и общински консултант от СОС Венци Мицов във фейсбук профила си. Изброявайки някои съмнителни с качествата си планове, Мицов е обърнал внимание и на утвърденото предложение на компания " Интерпартс " АД за улица със занаятчии, която ще бъде открита с музикална стратегия " с предстоящ сътрудник " - " Ева квартет ".

Оказва се, че планът е на несъществуваща в комерсиалния указател компания, а специфичните участници " Ева квартет " схващат задочно едвам в този момент, че са гвоздеят в програмата. Те не знаят нито кои хора стоят зад " Интерпартс ", нито са поканени са присъединяване, а на всичкото от горната страна са показани като джаз групировка, до момента в който в реалност извършват фолклорна музика.

За това споделя композиторът Костадин Генчев, който работи тясно с квартета, разяснявайки написаното от Венци Мицов. 

Проверка на OFFNews сподели, че в комерсиалния указател не съществува сдружение " Интерпартс " АД, a единствено едноименно ЕООД, чиято активност е търговия, туристически услуги и превоз.

Проектът за улица на занаятите, на която ще се вършат мартеници и ще се издават баджове с калигррафски надписи на кирилица на делегатите пред НДК, е преборил стотици други и е спечелил 53 900 лв. финансиране.

Журито на селекцията към този момент се пази в загадка.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР